*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΘΡΑΚΗΣ» Η δημοσιογραφία του «ασύρματου» συνεχίζει και προκαλεί με την ανοχή της αστυνομίας!

16 Φεβρουαρίου



*Ή θα παρέμβουν επίσημο κράτος και εισαγγελείς, ή θα κάνουμε κι εμείς μια από τα ίδια!



ΔΥΣΤΥΧΩΣ η δημοσιογραφία του «ασύρματου» συνεχίζει και προκαλεί και τον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και τον πολίτη με την ανοχή της αστυνομίας!!!
Αναφερόμαστε φυσικά στη γνωστή επ’ αυτοφόρω σύλληψη του δημοσιογράφου και όχι μόνο Γιάννη Σιδηρόπουλου, που μετά την αναβολή της υπόθεσής του στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, φαίνεται ότι... ενθάρρυνε την δημοσιογραφία του «ασυρμάτου»!!!
Και μάλιστα με την ανοχή της Αστυνομίας, όπως αποκαλύπτει και η χθεσινή «Θράκη».
Χαρακτηριστικό το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας που στην παραπολιτική στήλη (τελευταία σελίδα), αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:
«Η περίπτωση τοπικού δημοσιογράφου, ο οποίος συνελήφθη με ασύρματο V.H.F. συντονισμένο στην συχνότητα της αστυνομίας, φαίνεται προφανώς ότι δεν συνέτισε κάποιους εξ ημών… Πληροφορίες μου λένε ότι συνεχίζουν κάποιοι στο ίδιο μουχαμπέτι, υποκλέπτοντας στην ουσία πληροφορίες για να τις «πουλήσουν» στην συνέχεια ως αποκλειστικότητα! Αν δεν υπάρξει μια γενικότερη μέριμνα στο θέμα αυτό (υπάρχουν ειδικά μηχανήματα που εντοπίζουν τέτοιου είδους συσκευές) τότε δηλώνω ευθέως ότι θα μπω κι εγώ και οι συνεργάτες μου σ’ αυτόν τον «πειρασμό», γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ανεχθούμε έναν τέτοιο ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ με την ανοχή της αστυνομίας! Έρευνα εδώ και τώρα λοιπόν ή παίρνουμε κι εμείς άδεια απ’ τη… «σημαία» και κάνουμε μια απ’ τα ίδια! Και επιτέλους, πως είναι δυνατόν συχνότητες μέσα από τις οποίες διακινούνται απόρρητες πληροφορίες, όπως της αστυνομίας να είναι εκτεθειμένες τόσο εύκολα σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο ή «δημοσιογραφίσκο» που θέλει να κάνει την πλάκα του; Ή θα παρέμβει λοιπόν το επίσημο κράτος και η δικαιοσύνη ή θα κάνουμε κι εμείς μία από τα ίδια! Τελεία και παύλα».
(Θράκη 15-2-2013)

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ...
Φυσικά εμείς ως εφημερίδα δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στην λογική οποιοδήποτε δημοσιογράφο με στόχο να κερδίσει ΧΡΗΜΑΤΑ να μη σέβεται τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά και με έπαρση να προκαλεί ευθέως τη νοημοσύνη όλων μας...
Απευθυνθήκαμε στην Εισαγγελία Ξάνθης και ζητήσαμε την παρέμβασή της στο συγκεκριμένο θέμα.
Και μετά τις χθεσινές νέες εξελίξεις, απευθυνόμαστε πλέον στον Εισαγγελέα Εφετών, διότι δυστυχώς παράγινε αυτή η ιστορία...
Κι όσο για την στάση της Αστυνομίας Ξάνθης; Γι’ αυτήν, θα μας ενημερώσει φαντάζομαι ο φίλος Υπουργός κ.Δένδιας..
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »