*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

06 Φεβρουαρίου



*Το περιεχόμενο και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της μουσικής παράστασης - αφιερώματος στη Σοφία Βέμπο, με τίτλο «Σοφία Βέμπο- Φωνή Ελληνίδας», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, στο Δημοτικό Θέατρο Ελευθερούπολης, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη, σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Ελευθερούπολης.
.......
*Στη συγκεκριμένη μουσική παράσταση η κ. Μποτέλλη, παρουσιάζει όχι μόνο τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, αλλά και όλη τη ζωή της, από τη στιγμή που γεννιέται, μέχρι τη στιγμή που «φεύγει», καθώς και την προσφορά της, στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό. Η ηθοποιός, κατά τη ανάλυσή της, χαρακτήρισε τη Σοφία Βέμπο, πολύπλευρη  προσωπικότητα και αιτιολόγησε την επιλογή του αφιερώματος, τη δεδομένη στιγμή, αναφέροντας συγκεκριμένα:« Γιατί θα μου πείτε στις μέρες μας, Σοφία Βέμπο; Διότι ήταν η καλλιτέχνης που έκανε πραγματικότητα, αυτό που λέμε, Αλληλεγγύη. Η καλλιτέχνης, που μέσα από το έργο της, καλύτερα από τον καθένα, μπορεί να εκφράσει αυτό που συμβαίνει σήμερα στη ζωή όλων των Ελλήνων. Η Βέμπο, ήταν ο εκφραστής μιας γενιάς. Ξεκίνησε το τραγούδι για να βοηθήσει με το μεροκάματο, την οικογένειά της.
......
*Φέτος, γιορτάζουμε τα 80 χρόνια, που η μεγάλη αυτή καλλιτέχνης, ξεκίνησε από τη Μακεδονία την θρυλική της καριέρα και κατάφερε κατά τη διάρκεια της Κατοχής, να γίνει ο «εμψυχωτής» του ελληνικού λαού», τονίζοντας παράλληλα, ότι όλο αυτό το «εγχείρημα», έχει ως βάση, την προσπάθεια «εμψύχωσης» και την ανάγκη ανταλλαγής διαχρονικών μηνυμάτων με το κοινό.
Η Μελίνα Μποτέλλη, αναφέρθηκε και στο ιδιαίτερα χαμηλό κόστος των εισιτηρίων της εκδήλωσης: «Δεν είναι εποχή τώρα, να κάνουμε παραστάσεις υψηλού κόστους, αντίθετα, πρέπει να κοιτάμε να είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους και άρα χαμηλού εισιτηρίου. Γι’ αυτό και το εισιτήριο μας, είναι της τάξεως των 10 και των 5 Ευρώ, για ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους», δήλωσε.
......
*Στα πάρτι της εβδομάδας...Την Τετάρτη δεν μένεις μέσα… Είναι μέρα για σένα!
Πιο Salsa κατάσταση… στην Βόρεια Ελλάδα δεν γίνεται !!!
Σε περιβάλλον ξύλου, με ήχοοο και φώς!!!
Καινούργια τραγούδια που συναρπάζουν & ξεσηκώνουν !!!
Με τους καλύτερους χορευτές!!!…χορεύουμε, Salsa – Bachata – cha-cha – timba – merengue – salsaton - tango, τρελαινόμαστε με τους ANIMATION…Ομαδικούς χορούς… αισθησιακός χορός που ακούει στ’ όνομα Kizomba!!!
Το Απόλυτο SALSA PARTY… στο Απόλυτο bar της πόλης @ lola… in the center of Xanthi - Old Town.
......
*Πρωινό για όλους του μαθητές του δημοτικού σχολείου Ορφανού – Κάριανης εξασφάλισε με συντονισμένες ενέργειες του, μετά από προσπάθεια 3 μηνών, ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης ερχόμενος σε επαφή μέχρι και με το ίδρυμα Νιάρχος για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη δράση του. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε μετά την ευαισθητοποίηση πολιτικών φορέων από τα αποτελέσματα έρευνας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας που έδειχνε ότι τουλάχιστον 100 μαθητές της Π.Ε. Καβάλας υποσιτίζονται ή πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά.
......
*Κάτι εξαιρετικό σήμερα από τη στήλη. Παρασκευή βράδυ στην πόλη της Ξάνθης και για να ξεκινήσεις ιδανικά τη βραδιά σου το Cafe-Bar «Το Πέτρινο» και το Karaoke party πρέπει να είναι ο πρώτος προορισμός σου.
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (22:30) ξεκινά από το γνωστό cafe και μαζί με εμάς πολύς ακόμα κόσμος θα πάρει μαζί του την καλύτερη διάθεση και θα περάσει μια βόλτα από το Πέτρινο. Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και άφθονη διασκέδαση περιμένει όσους βρεθούν στο Πέτρινο εκείνο το βράδυ για το Karaoke party, με τις μουσικές ερμηνείες φυσικά να κλέβουν την παράσταση άλλοτε εντυπωσιάζοντας και άλλοτε προκαλώντας γέλιο, πάνω απ’ όλα όμως προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές σε όσους θα είναι εκεί για να το ζήσουν…
Ελάτε να τραγουδήσετε, να διασκεδάσετε και προπαντός να περάσετε τέλεια.
Let’s Singggggg.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »