*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Φεβρουαρίου

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ, Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ!

06 Φεβρουαρίου

Λόγω των εκτάκτων και δυσαρέστων γεγονότων, που συνέβησαν στην πόλη της Ξάνθης κατά τη διάρκεια του εορταστικού δωδεκαημέρου και προβλημάτισαν τον ευσεβή λαό της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και της πρόσφατης καταστροφικής θεομηνίας που έπληξε τα χωριά του Δεκάρχου και της Νέας Αμισσού, η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και προσωπικά ο Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων, θέλοντας να ενισχύσει το φρόνημα του λαού, είχε ζητήσει προ ημερών από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων την αποστολή στην πόλη μας του Τιμίου Σταυρού.
Χθες λοιπόν στις 17:30 το απόγευμα η Ξάνθη και ο Δήμαρχος Λάκης Στυλιανίδης υποδέχθηκαν στην Κεντρική Πλατεία τον Τίμιο Σταυρό.
Στην υποδοχή, εκτός από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρείου κ.κ. Παντελεήμων και τον Δήμαρχο, παραβρέθηκαν και οι τοπικές αρχές του Νομού, ανάμεσά τους ο Διοικητής του Δ΄.Σ.Σ., ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης, ο πρώην Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης και πολύς κόσμος.
Τον Τίμιο Σταυρό συνόδευσε στην Ξάνθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος.
Ο Τίμιος Σταυρός θα παραμείνει στην πόλη μας μέχρι και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και θα μεταφερθεί και σε οικισμούς της επαρχίας μας προς αγιασμό των πιστών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »