*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Φεβρουαρίου

ΣΤΟ "ΜΑΧΗΤΗ" ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....

17 Φεβρουαρίου


24ωρη απεργία των δικηγόρων την Τετάρτη
Χωρίς δικηγόρους θα μείνει η χώρα την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Την σχετική απόφαση έλαβε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή όμοια απόφαση έλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Ως εκ τούτου θα αναβληθούν και όλες οι δίκες εκείνης της ημέρας στο Πρωτοδικείο Ξάνθης.
.......
ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών
κατασχέθηκαν 132,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης   
Συνελήφθη το Σάββατο  (16-2-2013) το πρωί, σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 50χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών.        
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της 50χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 132,2 γραμμαρίων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
…..
ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
31χρονος προσπάθησε  να διαρρήξει κομμωτήριο    
Συνελήφθη το Σάββατο 16/2/2013 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 31χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα της πόλης. Στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
......
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για κλοπή      Συνελήφθησαν την 16/2/2013 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 33χρονος και δύο 36χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, διότι εισήλθαν σε κατάστημα της πόλης και εκμεταλλευόμενοι την απασχόληση υπαλλήλων με πελάτες, αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε στο όχημά τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.    

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »