*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Σεμνά & Ταπεινά

08 Φεβρουαρίου


*Καλώς τονα... Σήμερα λοιπόν στις 10.30 ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη, θα επισκεφθούν την Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, για να παραδώσει πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.
......
*Τον κάμπο του Νομού Ξάνθης λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, επισκέφθηκε χθες ο Γιώργος Παυλίδης, προκειμένου να δει τι ζημίες προκλήθηκαν και πως έχει η κατάσταση.
......
*Το ενδιαφέρον της χθεσινής επίσκεψης Παυλίδη στα χωριά μας.
-Επισκέφθηκε λοιπόν στο σπίτι του έναν κάτοικο που έμεινε φυτό εξ’ αιτίας του Ιού του Νείλου, αφού έγιναν με τρομερή καθυστέρηση στη περσινή περίοδο οι ψεκασμοί καταπολέμησης κουνουπιών.
......
*Όπως είναι γνωστό, περίπου 7 άτομα -τα δύο στη Γενισέα- την πλήρωσαν «ακριβά» από τον Ιό του Νείλου και οι περισσότεροι είναι ήδη άνθρωποι - φυτά...
......
*Συζητήθηκε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης η αγωγή της ΣΕΚΕ κατά της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που συκοφαντούσε και δυσφημούσε την κορυφαία καπνοβιομηχανία της χώρας, εμφανίζοντάς την  μάλιστα υπό... πτώχευση! Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε 2-3 μήνες.
......
Το θέμα της γέφυρας θα τεθεί προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Με την τακτική Γιαννακίδη φοβάμαι ότι η αποκατάσταση θα καθυστερήσει άλλο ένα χρόνο γιατί αυτή η τακτική είναι που διακρίνει τον κ.Γιαννακίδη»,είπε χθες στην Ανοιχτή γραμμή» ο Γιώργος Παυλίδης! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »