*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Φεβρουαρίου


*Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Γ. Σιδηρόπουλος μπορεί μετά τον Κωστα Κανάτα να θεωρηθεί ο φανατικότερος αναγνώστης μου... και να τον συγχαρώ γιατί με ακολουθεί έστω και με 2-3 μέρες καθυστέρηση!
......
*Για παράδειγμα χθες ανακάλυψε τελικά ότι «Για απιστία παρά την υπηρεσία διώκονται Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξάνθης με αφορμή τη διαγραφή προστίμου σε κέντρο διασκέδασης. Πρόκειται για την υπόθεση της διαγραφής προστίμου της επιχείρησης Rοdon Live»...
......
*Μάλιστα στη σχετική συζήτηση που είχε με  τον δικηγόρο του και δημοτικό σύμβουλο, αυτός τον ενημέρωσε ότι «ο Θανάσης Ξυνίδης είχε ζητήσει να μην υπερψηφιστεί η σχετική απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας και η παράταξη Πούλιου καταψήφισε όπως και οι υπόλοιπες πτέρυγες της αντιπολίτευσης».
-Η συνέχεια λοιπόν στις 6 Φεβρουαρίου στο Εφετείο Κομοτηνής κι όχι στο 3μελές Πρωτοδικείο Ξάνθης...
......
*Πρεμιέρα είχε χθες ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης στην Ποιότητα Ζωής και τα πήγε όχι απλώς καλά, αλλά... άριστα!
Απόδειξη ότι όλα τα θέματα πέρασαν ΟΜΟΦΩΝΑ!!! Ούτε ένα όχι...
-Βέβαια απουσίαζε ο Θανάσης Ξυνίδης, αλλά κι ο Βασιλούδης ΝΑΙ σε όλα είπε!!
......
*Η είδηση; Παρόν στη συνεδρίαση ήταν χθες και ο Νικολόπουλος της Πολεοδομίας που παρουσίασε τις νέες προτάσεις του νέου Ρυμοτομικού Σχεδίου της περιοχής Λευκού Πύργου διότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε τον Αγκόρτσα...
Και ψάχνε ξανά και γύρευε...
......
*Άπαιχτος πράγματι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ ο οποίος αναφερόμενος στην απόφαση των Φορέων της Ξάνθης να επισκεφτούν τους αρμοδίους Υπουργούς για το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ έλεγε στις 28 Δεκεμβρίου, «Δεν υπάρχει πολυτέλεια διαφοροποποίησης, παρά τις επιφυλάξεις. Θα είμαστε παρόντες»!!!
Και τελικά όχι μόνο ήταν ΑΠΟΝ...
-Αλλά είχε χθες το θράσος να βγάλει και ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε τους... Φορείς για παρεμβάσεις στο έργο της... Δικαιοσύνης και του Συντάγματος καθώς παραβιάζει την αρχή της διάκρισης των εξουσιών!!!
-Βρε τον ΣΥΡΙΖΑ τέτοια ευαισθησία για την Δικαιοσύνη και το Σύνταγμα...
.......
*Δήλωνε λοιπόν επακριβώς ο κύριος Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στον φίλο του Γιάννη Σιδηρόπουλο, διότι οι προοδευτικοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι λογικό είναι να αλληλοσυμπαθούνται...
«Θα είμαστε παρόντες μαζί με όλους τους φορείς της περιοχής και επισημαίνουμε ότι, ανεξάρτητα από το αν γίνει εφικτή η υλοποίηση του έργου ή όχι...».
-Στις 28 Ιανουαρίου αυτά και τελικά χθες 31 Ιανουαρίου (δηλαδή τρεις μέρες αργότερα)... την έκανε γυριστή και το είμαστε παρόντες μαζί, έγινε όλοι παρόντες πλην... Λακεδαιμονίων!
Άφεριμ αξιοπιστία πολιτικού! Άφεριμ...
……
*Απίστευτοι πράγματι είναι οι Στέλιος Μωραϊτης, Χατζηγκενέ και σία…
Επί τόσους μήνες δηλαδή έχουν την ταμπέλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ στο ισόγειο του Επιμελητηρίου και τον συγκεκριμένο χώρο –που είναι δεν είναι 40 τμ σε τέσσερις διαφορετικούς φορείς;
Θα κάνει δηλαδή τα εμβόλια στα παιδάκια η ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΗΣ και ένα μέτρο παρακεί θα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου ή των Αιμοδοτών; Έλεος...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »