*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ!

31 Ιανουαρίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Η ΣΕΚΑΠ, Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!
Ο Ιβάν Σαββίδης, ακούμπησε  την ΨΥΧΗ του στις ρίζες του... Η Ποντιάρα με την μεγάλη Ελληνική ψυχή, πριν προβάλλουν Τραπεζικοί και Ανθελληνικοί κύκλοι να “εκτελέσουν” το παιχνίδι τους, παραδίδοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ελληνικού Τσιγάρου στα χέρια των Τούρκων, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και σε χρόνο ρεκόρ μετά την επίσκεψη του Ρώσου διευθυντή στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, κατέθεσε επίσημα εκδήλωση ενδιαφέροντος!!!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την ΣΕΚΑΠ, ενδιαφέρομαι να μην απολυθούν Έλληνες εργαζόμενοι για να προσληφθούν Τούρκοι, ενδιαφέρομαι η ΣΕΚΑΠ να μείνει η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ τσιγάρου, ενδιαφέρομαι σε δύο χρόνια να κάνω την ΣΕΚΑΠ πρώτη δύναμη όχι μόνο στα Βαλκάνια και την Ρωσία, αλλά σε όλη την Ευρώπη... οραματίζομαι να την πάω ψηλά!!!
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές κατέθεσε την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος (την είδηση μετέδωσε σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα), στο Υπουργείο Οικονομικών, κάνοντας στη κυριολεξία MAT αυτούς που επί τόσους μήνες, «επεξεργάζονταν» σχέδια και ήθελαν με κάθε τρόπο ως νέοι «εφιάλτες», να παραδώσουν την κορυφαία Συνεταιριστική Εθνική βιομηχανία ελληνικών τσιγάρων στην Τουρκική SEBA και στα Τουρκικά συμφέροντα, μηχανευόμενοι χίλιους δύο τρόπους...
Δεν απομένει πλέον από το να περιμένουμε να δούμε όλες τις εξελίξεις... απευθύνοντας για μια ακόμη φορά την έκκληση στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον «Θρακιώτη» σε καρδιά και εθνικές ευαισθησιες  Δημήτρη Σταμάτη...
-Κρατήστε ΨΗΛΑ την ΣΕΚΑΠ... Κρατήστε την Ελληνική!!! 
-Για την Ελλάδα και την Θράκη ρε γαμ....!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΑΠΟΤΝΙΤΣΚΙ ΣΕΡΓΚΕΪ
29.1.2013
Προς τον Γενικό Γραμματέα του
Υπουργείου Οικονομικών κ. Γεώργιο Μέργο
Δια της παρούσας επιστολής, επιβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον μας για την πραγματοποίηση της επένδυσής μας στην ΣΕΚΑΠ, με την εξαγορά του ποσοστού των μετοχών της εταιρείας, οι οποίες ανήκουν στην ΑΤΕBank.
Για την υλοποίηση της εν λόγω επένδυσης, προχωρούμε στον απαραίτητο οικονομικό και νομικό έλεγχο της εταιρείας, η ολοκλήρωση του οποίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εν συνεχεία υποβολή δεσμευτικής προσφοράς εκ μέρους μας.
Η ολοκλήρωση του ελέγχου προσδιορίζεται περίπου στο χρονικό διάστημα των 4 εβδομάδων, με την απαραίτητη προϋπόθεση για την όσο το δυνατόν ταχύτερη διεκπεραίωσή του, να είναι η συνεργασία των αρμοδίων φορέων της ελεγχόμενης εταιρείας και η παροχή ακριβών πληροφοριών για τα δεδομένα της εταιρείας.
Σαποτνίτσκι Σεργκέϊ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »