*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH

28 Δεκεμβρίου

Άκουσον!
Άκουσον!
*Συναντήσεις με τον κόσμο, είχε αυτές τις μέρες στο πολιτικό του γραφείο ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός. Φυσικά κύριο αίτημα των περισσοτέρων πολιτών το θέμα της ανεργίας και η εύρεση εργασίας...
Ο βουλευτής Ξάνθης βρέθηκε επίσης σε χωριά της Σταυρούπολης και του Δήμου Αβδήρων, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες, ενώ όλες τις γιορτές θα βρίσκεται σε χωριά του Νομού μας.
.....
*Τον γιο του Σάββα πάντρεψε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ξάνθης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (ώρα 18.30) ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης.
Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ενώ τον τίμησε με την παρουσία του και ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, λιγοστοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Τις πιο θερμές μας ευχές στο ευτυχισμένο ζευγάρι που περιμένει και τον...διάδοχο! Και φυσικά στους ευτυχισμένους γονείς του ζευγαριού.
......
*Έντονη αίσθηση από το τρομερό άρθρο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» για την ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΣΕΚΑΠ!!! Με την αποκάλυψη ότι οι Τούρκοι μιλούσαν για την Συνεταιρία με ποιόν λέτε; Μα με τον... Πρόεδρο της ΣΕΚΑΠ Δημήτρη Πράτσο, δεξί χέρι του πρώην διοικητή της ΑΤΕbank που "περιέργως" διατηρούν στη θέση του και οι διάδοχοι του Παντελάκη!!!
Λέτε γι’ αυτό ξαφνικά να άλλαξε... πλεύση και ο Γαβριηλίδης κι από κατά του, έγινε υπέρ του τον περασμένο Αύγουστο μαζί με τον έτερο Πρόεδρο του άλλου σωματείου;
....

Μετά το παιχνίδι της Skoda Ξάνθη με τον Εθνικό Γαζώρου (5-4 στα πέναλτι και πρόκριση στους «16» για την ομάδα της Ξάνθης...), ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη αντί να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της δικής μας ομάδας, επισκέφτηκε της φιλοξενούμενης και συνεχάρη ξεχωριστά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους πως τους «αδικεί» ο αποκλεισμός τους από το Κύπελλο!...
Αχτύπητος και μοναδικός ο Χρήστος Πανόπουλος...
........

Μειωμένα τέλη και νερό στο
δήμο Αβδήρων για τους τρίτεκνους
Έκπτωση 15% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΑ και 30% στα δημοτικά τέλη προωθεί ο δήμος Αβδήρων για κάθε τρίτεκνη οικογένεια.
Η έκπτωση αφορά σε όσες οικογένειες έχουν ετήσιο εισόδημα 18.000 ευρώ με δική τους κατοικία, ενώ για όσες δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 4.000 ευρώ φτάνοντας τις 22.000 ευρώ. Η εκπτωτική αυτή πολιτική θα εφαρμόζεται μέχρι και την ενηλικίωση των τέκνων των οικογενειών ή μέχρι τα παιδιά να γίνουν 25 ετών εφόσον σπουδάζουν.
Την ίδια στιγμή ωστόσο πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες από τους κατοίκους του δήμου Αβδήρων για τους "φουσκωμένους" λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑ που καταφτάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και στους οποίους έχουν ενσωματωθεί οι πρόσφατες αυξήσεις δημοτικών τελών που είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με το thrakitoday.com.
Παράλληλα, αντιδράσεις εκφράζονται και για την απόφαση οι λογαριασμοί να εκδίδονται κάθε έξι μήνες πλέον, γεγονός που σημαίνει ότι αυξάνεται η προς κοστολόγηση δαπανώμενη ποσότητα νερού που έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη αποτίμησή τους λόγω αυξημένων κυβικών κατανάλωσης.
.....

Τα Εν Δήμω...
Εν Οίκω...
*Φυσικά κουβέντα ο Γιάννης ο αντικειμενικός για την απουσία του Δημάρχου Ξάνθης την ημέρα που πήγαν τα παιδιά και οι σύλλογοι για τα κάλαντα στο Δημαρχείο και συναντούσαν... Μπένη ή Ταρενίδη ή Δημαρχόπουλο!
-Με βάρδιες οι πρωτοκλασάτοι άκουγαν τα κάλαντα στο Δημαρχείο, αναπληρώνοντας ακόμη κι εκεί τον πανταχού απόντα Δήμαρχο Ξάνθης... Τι άλλο θα δούμε!
-Άκου κάλαντα με...βάρδιες!!!
.......
*Τυχαίο; Δεν νομίζω... Αλλά κατά «περίεργο» και πάλι «κόπηκε» από όλα τα λοιπά ΜΜΕ η ερώτηση της παράταξης Θωμά Μίχογλου για τον Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου. Γιατί;
......
*Γενική συνέλευση και εκλογές στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης για την εκλογή νέας Διοίκησης στις 13 Ιανουαρίου 2013. Με την σημερινή διοίκηση αηδιασμένη πάντως από την όλη κατάσταση και τους Σαραλέκο - Σπανίδη έτοιμους να την... κάνουν μια για πάντα!
…..

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΩΜΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 Η δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»  στο Δήμο Τοπείρου με επικεφαλής τον κ. Θωμά Μίχογλου ασκώντας  ως αντιπολίτευση  έλεγχο προς την Δημοτική Αρχή   μέσα στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου, υπέβαλε  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21-12-2012 ερωτήσεις, οι οποίες έχουν ως εξής:
ΠΡΟΣ
Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου Ν. Ξάνθης
Εύλαλο  21-12-2012
       Παρακαλούμε όπως συζητηθούν   κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  τα παρακάτω   ζητήματα-ερώτηματα:
1)         Πότε και πως θα πληρωθούν οι υπάλληλοι της πρώην ΔΕΤΑ οι οποίοι είναι απλήρωτοι επί τρεις (3) έως (4) μήνες;
2)         Πότε θα καταβληθούν οι ασφαλιστικές εισφορές τους στο ΙΚΑ, τις οποίες οφείλει ο Δήμος για διάστημα τουλάχιστον 16 μηνών;
                                Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι
  1.       Μίχογλου Θωμάς
2.         Πολυχρονιάδου Ελένη 
3.         Χουσεϊν Ογλου Σουνάη
4.         Γιοβαννόπουλος Άγγελος
5.         Κηλικιώτης Άγγελος
6.         Τσάκαλος Αναστάσιος
7.         Κουραμίδης Στέργιος
8.         Κοντόλιας Γεώργιος
9.         Ροϊδος Γεώργιος
10.       Μωραϊτης Στυλιανός
11.       Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος
.......

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος
διευκόλυνε την έξοδο από την χώρα σε
τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες
 Συνελήφθη την Παρασκευή (21-12-2012) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουγγαρίας, διότι διευκόλυνε την έξοδο από την χώρα σε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Αφγανιστάν.
Ειδικότερα, ο 36χρονος αφού προμήθευσε τους τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες (μητέρα με τρία ανήλικα τέκνα), με αντίστοιχο αριθμό διαβατήριων Ουγγαρίας, τα οποία αντιστοιχούσαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησε να τους μεταφέρει, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από την Ελλάδα στην Βουλγαρία, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου, πλην όμως εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τέσσερα (4) διαβατήρια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου Ορεστιάδας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »