*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

30 Νοεμβρίου


*Σίγουρα ενδιαφέρει όλους τους Ξανθιώτες. Εκδήλωση λοιπόν με θέμα: Ασφαλής Χρήση Διαδικτύου – Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωση με ομιλητή τον Σταυριανό Θανάση (εκπαιδευτικό Πληροφορικής) και Εθισμός στο διαδίκτυο σε παιδιά και εφήβους με ομιλήτρια την Αναστασία Καραλανίδου (Παιδοψυχίατρο) διοργανώνουν ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Δ. Ξάνθης . Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης.
.......

*Επίσης... Μεγάλη Συναυλία με τον συνθέτη - πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Μαζί του συμπράττει η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εορτάζοντας τον ένα χρόνο ίδρυσης και συναυλιών της με έργο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς, μέσα από τις δράσεις που οργανώνονται από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
.......
*Στη συναυλία συμμετέχει, επίσης, και η 30μελής Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χιλής Αλεξανδρούπολης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ Ευάγγελος Λαμπάκης θα τιμήσει, παράλληλα, τον διακεκριμένο βορειοελλαδίτη Συνθέτη για τη πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
.......
*H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής και Προσχολικής Εκπαίδευσης Καβάλας συνεχίζοντας τη συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής ευθύνης της και στο πλαίσιο της εφαρμογής των Διαθεματικών Δραστηριοτήτων, ως διδακτικής μεθόδου ολιστικής και βιωματικής προσέγγισης της γνώσης, καλούν τους πολιτιστικούς συλλόγους σε ημερίδα συνεργασίας την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας στο Διοικητήριο με σκοπό την άρτια οργάνωση της δραστηριότητας.
......
*Η Θρακική Σκηνή ανοίγει την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014 μετά από πολλά χρόνια. Ήδη μέχρι τέλος του χρόνου η Οργανωτική Επιτροπή θα αποφασίσει το θέμα με το οποίο ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην παρέλαση, αλλά και τις συμμετοχή της στις λοιπές εκδηλώσεις του θεσμού κατά πάσα πιθανότητα, με το θεατρικό έργο
«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» του Αλέκου Σακελλάριου...
.......
*Το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση της σειράς «Μορφωτικές συναντήσεις 2012-2013» που θα γίνει την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 20.00 στην αίθουσα ομιλιών του νέου κτιρίου του λαογραφικού μουσείου (Αγίου Γεωργίου 22). Θα μιλήσει η Χρύσα Καραδήμα, αρχαιολόγος της ΙΘ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων με θέμα: «Αρχαία Μαρώνεια. Τριάντα χρόνια έρευνα».
......
*Φεστιβάλ Γαλλικού κινηματογράφου διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά στην Καβάλα, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Καβάλας – Δράμας - Ξάνθης. Οι προβολές των ταινιών θα πραγματοποιηθούν στον κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ» από Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στις 7:40 και 21:45 το βράδυ. Το σινεφίλ κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συνολικά έξι ταινίες: «Το παιδί με το ποδήλατο», «Οι Άθικτοι», «Για όλα φταίει το όνομά σου», «Ο Εραστής της Κομμώτριας», «Οι Γυναίκες του τελευταίου ορόφου» και την παιδική «Ο πόλεμος των κουμπιών».
.....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »