*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Οκτωβρίου

«ΕΠΙΑΣΕ» ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Στην Ξάνθη το ΣΥΝΕΔΡΙΟ των συνταξιούχων του Δημοσίου μετά από πρωτοβουλία του Αλέκου Κυριακίδη.

12 Οκτωβρίου


Περισσότεροι από 100 επισκέπτες, συνταξιούχοι του Δημοσίου από το Ναύπλιο βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη Ξάνθη, προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης και την πλούσια ιστορία της.
Τα δύο λεωφορεία των επισκεπτών, υποδέχθηκε στην Ξάνθη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Ξάνθης Άννα Μπαλτζοπούλου και εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου Αλέκος Κυριακίδης.
Οι επισκέπτες του Ναυπλίου επισκέφθηκαν το λαογραφικό μουσείο Ξάνθης και τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και ενημερώθηκαν μέσα από τα διαφημιστικά – τουριστικά φυλλάδια που τους διανεμήθηκαν για την ιστορία της πόλης μας. Μάλιστα δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πόλη της Ξάνθης και υποσχέθηκαν να την επισκεφθούν και πάλι, αφού στη πόλη μας θα γίνει τον επόμενο Νοέμβριο και το ετήσιο συνέδριο Συνταξιούχων Δημοσίων υπαλλήλων, στο οποίο συμμετέχουν 300 εκπρόσωποί τους απ’  όλη την Ελλάδα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »