*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Οκτωβρίου

ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΝΤΑΙ 14 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΜΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

12 Οκτωβρίου


Άμεση ήταν η παρέμβαση Κοντού χθες και πάλι στον Ευριπίδη Στυλιανίδη, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τον εμπαιγμό του ΚΤΕΛ Ξάνθης και των EUROTAXI της πόλης μας.
Σε χθεσινή επικοινωνία λοιπόν του κ. Κοντού με τον Ευριπίδη ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι «μέσα στην ημέρα θα βγάλει δελτίο τύπου, όπου θα αναφέρει για την εκταμίευση 14 εκ. ευρώ που αφορούν τα μαθητικά δρομολόγια, μέρος των οποίων θα δοθεί και στην Ξάνθη. Η εκταμίευση θα γίνει μάλιστα τις προσεχείς ημέρες!!!
Όπερ και εγένετο, αφού ο μεν Αλέκος Κοντός μας ενημέρωσε για την επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών στις 1 το μεσημέρι, το δε fax του Ευριπίδη ήρθε την ίδια μέρα στις 18,15 στον «Μ»!
-Είδες ο Κοντός;
 (Στο ΕΝΘΕΤΟ 3, δημοσιεύουμε την απόφαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών της Ξάνθης....Ας ελπίσουμε λοιπόν το τέλος καλό, όλα καλά!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »