*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -SKODA ΞΑΝΘΗ 3-2 Της... ανατροπής στα Περιβόλια

30 Σεπτεμβρίου

*Νέος προπονητής της ομάδας και επίσημα από αύριο Δευτέρα 1/10 αναλαμβάνει ο Νίκος Κωστένογλου!  
 ……
Από ανατροπή σε ανατροπή πήγαινε το ματς στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να πανηγυρίζει στο φινάλε με 3-2 απέναντι στην ηρωική Ξάνθη!
Ο Γκλέισον ήταν πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο (πέτυχε γκολάρα στο 17'), αλλά εξελίχθηκε σε... μοιραίο παίκτη για την ακριτική ομάδα καθώς στο 47' σημείωσε αυτογκόλ και στο 84' ήταν άτυχος αφού τραυματίστηκε και άφησε την ομάδα του με 9 παίκτες (είχε αποβληθεί στο 39' ο Μαρίν για... χαστούκι στον Μαρτσάκη).
Σε εκείνη τη φάση, ο Πλατανιάς, που ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά του αγώνα, πέτυχε το 2-1 με τον Ντόε, ωστόσο, οι παίκτες του... υπηρεσιακού Γιάννη Παπαδημητρίου είχαν απάντηση! Μάλιστα, με το απόλυτο στην επίθεση, στην δεύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν, πέτυχαν γκολ για το 2-2 με τον Βασιλακάκη!
Απέμεναν ελάχιστα λεπτά για το φινάλε, αλλά ο Ντόε είχε τον τρόπο και με νέα κεφαλιά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το 3-2 που... τελικά ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι ανατροπές δεν συνεχίστηκαν...
Ο Πλατανιάς είχε 22 τελικές προσπάθειες, με τις 13 να πηγαίνουν προς το τέρμα, αλλά τελικά χρειάστηκε ένα αυτογκόλ και δύο κεφαλιές του Ντόε για να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο γήπεδό του.
Από την άλλη, η SKODA Ξάνθη, καθώς οι συνθήκες του αγώνα δεν την βόλεψαν, έπαιξε... φουλ άμυνα, αλλά δεν της βγήκε!
ΣΚΟΡΕΡ: 47' αυτ. Γκλέισον, 84', 90'+ Ντόε - 11' Γκλέισον, 89' Βασιλακάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσιος (Πρέβεζας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 39' Μαρίν
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 39' Μαρτσάκης, 85' Αναστασάκος, 90'+ Ντόε - 24' Μπέρτος, 36' Ντάνι, 41' Μπαξεβανίδης, 57' Βιβιανί, 71' Βασιλακάκης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός 3, Αργυρόπουλος 4, Τζανής 4, Ντόε 8, Κανακούδης 4, Κάλαϊτζιτς 6 (78' Γιακουμάκης 7), Αγκιλέρα 6, Ουκάρ 4 (46' Γκονζάλες 5), Μαρτσάκης 5, Ουντότζι 6, Αναστασάκος 5 (87' Μιρτσέτα)
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί 3, Μπέρτος 5, Βάλλας 3, Γκλέισον 3, Μπαξεβανίδης 5, Ντάνι 4, Βασιλακάκης 5, Μαρίν 4, Ράνος 2 (42' Πλατέλλας 5), Μαρσελίνιο 3 (76' Φλίσκας 2), Μαρκόφσκι 3 (61' Μάνταλος 3)
......
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ
Νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει από σήμερα και επίσημα ο Νίκος Κωστένογλου.
Συγκεκριμένα λίγα μόλις λεπτά μετά την ήττα από τον Πλατανιά, η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος εκτέλεσε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, προανήγγειλε την πρόσληψη του Κωστένογλου, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου: «Από αύριο είναι μια νέα μέρα με προπονητή της ομάδας τον Νίκο Κωστένογλου». Και λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα η αλλαγή φρουράς στον πάγκο της Ξάνθης με την ΠΑΕ να αναφέρει: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο κος. Νίκος Κωστένογλου».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »