*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Ισόπαλες SKODA Ξάνθη & Α.Ε Πάφος στα Πηγάδια

29 Ιουλίου




Ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Skoda Ξάνθη και ΑΕ Πάφος στα Πηγάδια, σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και πολύ μετριότητα και από τις δύο ομάδες.
Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι στα Πηγάδια, με την SKODA Ξάνθη κυρίως μετά τα πρώτα δέκα λεπτά να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σέμποκ, με κύριους εκφραστές των επιθετικών πρωτοβουλιών τους Μαρσελίνιο, Κούτεφ και Μάνταλο που κυρίως με κάποια μακρινά σουτ προσπάθησαν να δώσουν προβάδισμα στην Ελληνική ομάδα. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Τοπαλίδη παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερη χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα, ενώ από την άλλη με κάποιες ατομικές προσπάθειες του Πλατέλα προσπάθησε να απειλήσει η SKODA Ξάνθη χωρίς όμως επιτυχία. Γενικότερα το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα δυνατό τεστ κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Επόμενο τεστ για την Ξάνθη το τοπικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο(4 Αυγούστου) στα Πηγάδια. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το θερμό χειροκρότημα που δέχτηκαν δύο πρώην παίκτες της Ξάνθης. O λόγος για τους Γαρπόζη και Μελισσά.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Ντάνις, Μάνταλος, Κούτεφ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι.
Έπαιξαν και οι: Βάλλας, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Γκατσολάρι, Τριάδης, Τορομανίδης, Γούτας, Ράνος
Α.Ε. Πάφου: Σέμποκ, Ιωάννου, Γαρπόζη, Πετκάκη, Κακογιάννη, Σερζάο Λουίς, Κοιλιάρα, Γκρούλιτς, Μελισσά, Σάουλο, Καντρεζίνιο.
Έπαιξαν και οι: Ασπρογένους, Χριστοφή, Δημητρίου, Ταλ, Ευθυμίου, Σάββα, Δημοσθένους, Μιγκέλ Βάργκας, Σίλας, Φιλίππου, Λουκά, Φυλάκτου, Ντέκο, Βαρναβίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »