*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Ιουνίου
Δύο πράγματα θέλω να τονίσω ή μάλλον καλύτερα να υπενθυμίσω στους συναδέλφους: α) Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου… πέφτει μέσα ο ίδιος και β) Μην χαίρεστε για «παθήματα» των άλλων, γιατί αύριο μπορεί να είστε εσείς στη θέση του! Και οι δύο περιπτώσεις, ισχύουν φυσικά σε… κάθε περίπτωση και όχι μόνον μεταξύ των «mediaδων»!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ο καθένας τους, θα «πάρει» στο τέλος, αυτό που του αξίζει...
…………..


Φίλοι και φίλες
Ακολουθεί δημόσια ανοικτή επιστολή που στείλαμε στους μετόχους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε (ΕΑΠΑΞ) στις 29 Ιουνίου του 2011, ένα χρόνο πριν. Η εταιρία σήμερα ετοιμάζεται να κλείσει...
Τα ερωτήματα συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα!
Θα λογοδοτήσει επιτέλους ΚΑΝΕΙΣ;
(Ο Χρίστος Πούλιος στην καταγγελία του για την αμαρτωλή ΕΠΑΞ)
-Θα λογοδοτήσει ΚΑΝΕΙΣ;;; Αυτό ρωτάμε και ξαναρωτάμε κι εμείς, αλλά ο Δήμαρχος, σε μας κάνει τις....μηνύσεις!
………

Μικρά
Μικρά
-Όταν η ίδια η ζωή σου «διδάσκει» κι εσύ δεν διδάσκεσαι....επιχειρώντας την ανεπάρκεια και τα κόμπλεξ σου, να τα καλύψεις με...μπούρδες! Ε, άστους να «βασανίζονται»...
-Πωλείται εφημερίδα; Πάντως όχι η δική μας! Τα όνειρα δεν πωλούνται! Ή μέσα από τις στάχτες τα ξαναζείς, ή πεθαίνεις μαζί τους...
.....
-Ούτε ένα, ούτε δύο...Αλλά 2.900.000 Ευρώ πρόγραμμα ενέκρινε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ξάνθης. Κι άντε μετά από αυτό να «πείσεις» τον κόσμο ότι....είχαν άδικο οι Αλέκος Κοντός- Μωραϊτης-Δαδαλιάρης ακόμη και ο...Απόστολος Αγκόρτσας!
-Κι είχαν δίκαιο οι Δημήτρης Μπένης-Θανάσης Ξυνίδης-Λάκης Στυλιανίδης...!
......
-Με επέπληξε άγρια φίλος κοινός και των δύο...
Ο Λάκης είναι πάνω απ’ όλα με τον....Λάκη!
-Τι αρλούμπες έγραψες για τον «Λάκη της...ψυχής» σου και τέτοιες αηδίες!;
......
-Πως σχολιάζω τις χθεσινές δηλώσεις του Πούλιου ότι «αυτός βγήκε Δήμαρχος της Ξάνθης.....Κι έριξε όλες τις ευθύνες στην Σταυρούπολη»;
-Τον Χατζηκαλλικράτη πάντως δεν τον έκανε ο Λάκης...Αλλά το δικό Σας κόμμα κι ο δικός Σου Υπουργός!
.......
-Κι επειδή δηλαδή μ’ έστειλε ο Λάκης στα δικαστήρια....θα γίνω κι εγώ...Λάκης ή Μπένης;
-Και την επ’ αύριο ζήτω ο...Πούλος!!!!; Κι ο Τσέπελης;
......

Από 2 έως 4 Ιουλίου, εξαμελής αποστολή
από τον Δήμο του Gifhorn στην Ξάνθη!
Σας κάνουμε γνωστό ότι από 2 έως 4 Ιουλίου 2012, θα επισκεφθεί την Ξάνθη, εξαμελής αποστολή από τον αδελφοποιημένο με την Ξάνθη Δήμο του Gifhorn Γερμανίας. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Δήμαρχος του εν λόγω Δήμου, κύριος Mattias Nerlich.
Κατά την εδώ παραμονή τους θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της αποστολής με τον Δήμαρχο Ξάνθης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2012, επίσης θα επισκεφθούν την Παλιά Πόλη, το Λαογραφικό Μουσείο και το αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων.
(Σ.Σ. Καιρός είναι, τώρα που ξεκίνησαν εκ νέου οι Αδελφοποιήσεις, η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ θα πάει και πάλι στο Γκίφχορν...Εκτός αν για τον Δήμαρχο, τον Μπένη και τον Φανουράκη, πολιτισμό κάνει μόνο ο ...ΣΥΡΙΖΑ!)
......

«Ξεσπάθωσε» κατά Αλεξανδρή για το τζαμί...!
Δεν ξέρω τι ακριβώς ρόλο παίζει ο εκδότης της ΖΑΓΑΛΙΣΣΑ Ιμάμ Αχμέτ, αυτές τις μέρες ωστόσο ξεσπάθωσε κατά του Αλεξανδρή και πάλι για το τζαμί, ενώ χθες υπερασπίστηκε για μια ακόμη φορά τον...Σινίκογλου, γιατί λέει «έβαλαν στον ίδιο τεράστιο ΠΡΟΣΤΙΜΟ για το τζαμί της Βελόνης, ενώ δεν έκαναν το ίδιο για το τζαμί της Διομήδειας»....
Το πιο ωραίο ωστόσο είναι το άλλο....
Ότι ο Ιμάμ Αχμέτ από τη μια εμφανίστηκε ως ένας απλός....μεταφραστής της Μουφτείας Ξάνθης που λαμβάνει 30 Ευρώ για την κάθε μετάφραση, αποκάλυψε ωστόσο ότι η βοηθός του κυρίου Αλεξανδρή, η Βερβερίδου, όταν έχασε ένα έγγραφο της Μουφτείας, σε αυτόν απευθύνθηκε, το βρήκε (ή το ξανάκανε...) και της το έστειλε!
Χώρια που μίλησε για «μαύρο χρήμα» χωρίς ωστόσο να μας εξηγήσει, ποιοι το «παίρνανε» αλλά και ποιοι το «έδιναν»...
.....

«Οι Έλληνες πληρώνονται για να κάθονται...», δήλωσε ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ (κάποτε ως Ιμάμης, είχε άριστες σχέσεις με τον Σινίκογλου ο συγκεκριμένος κύριος...), σε συνέντευξή του στην «Χουριέτ», λοιδορώντας την χώρα μας που τον ανέχεται δυστυχώς ακόμη, τονίζοντας, «αυτοί που μας αποκαλούσαν φτωχούς, ανακατεύουν τα σκουπίδια»....
-Μακάριοι οι ΦΤΩΧΟΙ τω πνεύματι...γιατί ο μέσος μισθός ενός εργαζόμενου στην Τουρκία (που και τώρα πεινάει...), είναι 200 Ευρώ τον μήνα! Και η λεγόμενη ευμάρεια είναι παντελώς ΠΛΑΣΤΗ!
....

Πάλι τα «μπέρδεψε» ο Σταύρος....!
Πράγματι θα πρέπει ο καθείς να βλέπει με χιούμορ τα όσα γράφει ο Καρυπίδης, αφού αυτόν που επιχειρεί να «υπερασπιστεί» τελικά τον... χαντακώνει!
Με αφορμή λοιπό την «αγία 5άδα» (Μπένης, Δημαρχόπουλος, Στ. Μωραϊτης, Π. Ταρενίδης, Σπυριδόπουλος», που μας έστελνε ο Δήμαρχος την 2η εβδομάδα των εκλογών μην τους... «φυσήξω» λίγο ακόμη γιατί είχαν ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, έγραψε με αφέλεια...
«Και στην δική μας εφημερίδα, ενδεχομένως και σε κάποιες άλλες γινόταν την «εβδομάδα των παθών» (την δεύτερη Κυριακή) λαϊκό προσκύνημα από δημοτικούς συμβούλους (όχι μόνο του Λάκη αλλά και των άλλων συνδυασμών) για να πιέσουν καταστάσεις!!!».
-Πάλι «μπέρδεψε» λοιπόν ο Σταύρος το «σύρμα» με την... πρίζα!
-Διότι εμείς δεν μιλήσαμε για υποψηφίους που θέλανε... προβολή (!) και μάλιστα κι... άλλων συνδυασμών, αλλά για συγκεκριμένη 5άδα ΦΙΛΩΝ μου που ο Λάκης θεώρησε ότι «με επηρεάζει»!
-Και πράγματι με «επηρέασαν»!
-Αλλά είπαμε... Όταν ο ευεργετηθείς, γίνεται υβριστής σου και η ίδια η ζωή δεν του διδάσκει τίποτα... Απλά, άφες αυτοίς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »