*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

30 Μαΐου
Με σημερινή της ανακοίνωση στο επίσημο site της στο internet, η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, επιβεβαίωσε τα όσα γράψαμε χθες για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα των Νέων


SKODA ΞΑΝΘΗ:
Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο οι Τορομανίδης, Ράνος, Δουμάνης και Τσιαμούρης από την ομάδα των Νέων!

Με δεδομένο ότι η SKODA Ξάνθη θα ακολουθήσει σφιχτή οικονομική πολιτική, η απόκτηση νεαρών παικτών είναι αναγκαία, όπως και η προώθηση ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.
Ήδη όπως αποκαλύψαμε χθες, στην ομάδα εντάχθηκαν οι Τορομανίδης, Ράνος, Δουμάνης και Τσιαμούρης από την ομάδα των Νέων ενώ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο και ο βούλγαρος Ντάνιελ Κούτεφ από τον Εχίνο Σπορ.
Φυσικά θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις με έμπειρους παίκτες, ή με ποδοσφαιριστές που η τεχνική ηγεσία θα κρίνει πως είναι σε θέση να προσφέρουν στην ομάδα. Μία από αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται πως είναι και του Κούτεφ, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και θα αποκτηθεί.
Με χθεσινή της ανακοίνωση στο επίσημο site της στο internet, η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, επιβεβαίωσε τα όσα γράψαμε χθες για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα των Νέων, αναφέροντας τα εξής:
«Ανακοίνωση 30.05.2012
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. αποφάσισε να εντάξει τους ποδοσφαιριστές ΡΑΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΔΟΥΜΑΝΗ ΦΩΤΙΟ και ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΟ, οι οποίοι ανήκουν στα τμήματα υποδομών της, στην 1η ομάδα, υπογράφοντας μαζί τους επαγγελματικό συμβόλαιο».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »