*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25 Μαΐου
Πρωτοσέλιδο ο «παιχταράς» που ο Ουζουνίδης άφηνε στον πάγκο (!), ο Πανόπουλος φέρνει Ζαραδούκα και Παπάζογλου από τον Ολυμπιακό, ισχυροποιώντας την άμυνα!

SKODA ΞΑΝΘΗ:

Στον Ολυμπιακό ο Βλαχοδήμος
με 500 χιλ. Ευρώ και ρήτρα 15%!

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου έναντι 500.000 ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια και με ρήτρα 15% υπέρ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για ενδεχόμενη μεταπώλησή του από τους Πειραιώτες.
Αυτό σημαίνει ότι εν ο Ολυμπιακός μελλοντικά «πουλήσει» τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο σε άλλη ομάδα, τότε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη θα εισπράξει το 15% του συνολικού ποσού! (Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη).
Παράλληλα ο Χρήστος Πανόπουλος ισχυροποιεί την ομάδα και με δύο σούπερ μεταγραφές, αφού «συζητάει» για να φέρει στην Skoda Ξάνθη Ζαραδούκα και Παπάζογλου από τον Ολυμπιακό!!! Ο πρώτος παίζει αριστερό μπακ (εκεί που πάσχει η ομάδα) και ο δεύτερος σέντερ μπακ γιατί είναι καιρός να «ξεκουραστεί» και λίγο ο Βάλλας..!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της SKODA Ξάνθη, ο οποίος θεωρείται από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί το πρώτο απόκτημα τους, εν όψει της νέας σεζόν.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου για τα επόμενα 5 χρόνια» ανέφερε η ανακοίνωση των Πειραιωτών.
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σε δηλώσεις του, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος που θα αγωνίζεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας: «Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!».
Ο Βλαχοδήμος γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη στις 11 Οκτωβρίου του 1991 κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα.
Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Skoda Ξάνθη, με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και μία εμφάνιση στο Κύπελλο, ενώ ενίσχυσε τις Ελπίδες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
«Μ»
(Σ.Σ. Πρωτοσέλιδο ο «παιχταράς» χθες στον Πανελλήνιο αθλητικό τύπο που ο Ουζουνίδης άφηνε στον πάγκο (!)... προφανώς γιατί ένας... Μουρίνιο, με τέτοια φιλοσοφία θα πρέπει να συμπεριφέρεται στους μεγάλους παίχτες!!!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »