*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΕΚΛΑ»! Το «παραλήρημα» και η «υποκρισία» του «πατριώτη» Παναγιώτη Σγουρίδη

10 Απριλίου

ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ, ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

Ο Σγουρίδης μήνυσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν γιατί… «φωτογραφήθηκε» (!) με την σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης», την ίδια ώρα που με την ίδια σημαία, «φωτογραφήθηκε» και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κύριος Χατζηοσμάν, ενώ η ίδια Σημαία δεν... «ενόχλησε» τους Τσολακίδη και Χατζηευαγγέλου ως επίσημους προσκεκλημένους στο πανηγύρι των «Τούρκων» Δυτικοθρακιωτών στην Προύσα στις 22/07/10!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ!
*Πρόκειται για τον ίδιο πολιτικό που… «έβγαλε» από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στις εκλογές του 2004 και τον γιατρό Μπαράν Μπουρχάν θεωρώντας τον επικίνδυνο να του «φάει» τη θέση και τώρα τον θέλει μαζί με τον Τσαρτσάρα και Καραλίδη ξανά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

ΚΑΝΕΙΣ δεν θα είχε αντίρρηση να τεθούν εκτός κομμάτων, εκτός κοινοβουλίου, εκτός Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης (οι ψήφοι του Τσετίν και η «στροφή» του την 2η Κυριακή, διέσωσαν το ΠΑΣΟΚ στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και «κέρδισαν» οι Γιαννακίδης-Καραλίδης), εκτός Δήμων, εκτός των... πάντων, οι διαφημιζόμενοι ως... «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης!
Μάλιστα αν αυτό γίνονταν όλη την προηγούμενη 20ετία που ο τότε «πανίσχυρος» Αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης «κυβερνούσε» την Ξάνθη κι ήταν ο ισχυρός πολιτικός ανήρ, θα ήταν ακόμη πιο ουσιώδες και αποτελεσματικό για την εξωτερική μας υπερήφανη πολιτική...
Και όχι εδώ και... δύο μέρες, όταν ο κύριος Σγουρίδης στο «επιστρέφει όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα στο ΠΑΣΟΚ» του Βαγγέλη Βενιζέλου, δεν αυτοαναγορεύονταν στα... “ξαφνικά» ο... ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΑΚΑΡΧΗΣ και εκπρόσωπος του πατριωτισμού, προφανώς ενθυμούμενος τις ένδοξες ημέρες που συνόδευε τον... Οτσαλάν στην Ελλάδα!
Ωστόσο άλλη είναι η πραγματικότητα...
Όλα γίνονται για την ΚΑΡΕΚΛΑ της εξουσίας! Όλα αυτή η «ξαφνική» ευαισθητοποίηση του συγκεκριμένου «πολιτικού-πατριώτη» γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να μπει ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και να μείνει εκτός, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν, στον οποίο ωστόσο το ΠΑΣΟΚ οφείλει όχι μόνο την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και τους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου που έγιναν «πράσινοι» εξ’ αιτίας του!!!

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΙΔΗ, «ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ» ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!
Το ιστορικό. Ο Παναγιώτης Σγουρίδης μήνυσε –σύμφωνα με δηλώσεις του- τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν γιατί….»φωτογραφήθηκε» με την σημαία(!) της «Ανεξάρτητης Θράκης», την ίδια ώρα που με την ίδια σημαία, «φωτογραφήθηκε» και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κύριος Χατζηοσμάν, ενώ η ίδια «σημαία» δεν «ενόχλησε» τους Τσολακίδη και Χατζηευαγγέλου στο πανηγύρι των «Τούρκων»Δυτικοθρακιωτών στην Προύσα στις 22/07/10 όπου κυριαρχούσε, γεγονός που καταγγέλθηκε τότε στον Τύπο και τον «Μ», αλλά ο Σγουρίδης (τότε....), ΣΙΩΠΗΣΕ!
Πρόκειται για τον ίδιο πολιτικό που… «έβγαλε» από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στις εκλογές του 2004 και τον γιατρό Μπαράν Μπουρχάν θεωρώντας τον επικίνδυνο να του «φάει» τη θέση και με την ενέργειά του να μηνύσει τον Μάντατζη Τσετίν, εκτός της προσωπικής «αυτοπροβολής» και προσπάθειάς του να «συσπειρώσει» το Χριστιανικό στοιχείο στο πλευρό του, -οι περισσότεροι φυσικά γελάνε με τις κινήσεις αυτές- στην ουσία «αποξενώνει» συνειδητά το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης-Ροδόπης από τη Μειονότητα!!! Αυτός δηλαδή που είναι και ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ στόχος του εν όψει των εκλογών της 6 Μαίου
-Όλα για... μένα, όλα για τον πολιτικό που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Σγουρίδης!!!
-Ο αντιμνημονιακός που ενώ μέχρι χθες ρωτούσε, «υπάρχει ΠΑΣΟΚ;;;», ξαφνικά μας... προέκυψε… η «Ελληνάρα» που θα φέρει την... κάθαρση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ!!!!
«Μ»

Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ,
Η «ΣΗΜΑΙΑ» ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
και οι ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ!
ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΑ
Στον σούπερ «Πατριώτη» Παναγιώτη Σγουρίδη λοιπόν αφιερώνουμε το παρακάτω ρεπορτάζ με ημερομηνία 22/07/2010 και το οποίο ενώ εμείς τότε ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ, ο εν λόγω πολιτικός σιώπησε από τότε μέχρι σήμερα:
«Είναι γνωστός ο αλυτρωτικός ρόλος που παίζουν οι σύλλογοι Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχουν ιδρυθεί σε διάφορα μέρη αλλά κυρίως στην Τουρκία. Στα εντευκτήρια τους υπάρχει κολλημένη η σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, και υπό τον μανδύα της διεκδίκησης μειονοτικών δικαιωμάτων ουσιαστικά επιδιώκουν το αυτό με την Άγκυρα : Ουσιαστική συνδιοίκηση στη Θράκη. Δηλαδή ναι μεν να ανήκει -προς το παρόν-στην Ελλάδα ΑΛΛΑ, πολλά πράματα στη Θράκη δεν θα τα κάνεις, αν δεν ερωτάται πρώτα η Τουρκία. Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους αυτούς είναι και ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-παράρτημα Προύσας. Ο σύλλογος αυτός στις 4-7-2010 οργάνωσε στην περιοχή Γκιούντογού της Προύσας το πανηγύρι τους. Οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους -σε περίληψη- γράφουν :
¨Στις 4-7-2010 πραγματοποιήθηκε στό Γκιούντογου της Προύσσας το πανηγύρι των Δυτικοθρακιωτών.Οι Δυτικοθρακιώτες γέμισαν το χώρο, ερχόμενοι δωρεάν με λεωφορεία που έβαλε ο σύλλογος. Στις 11.00 άρχισαν τα παραδοσιακά τραγούδια , συνεχίστηκε το πρόγραμμα με επιδείξεις παραδοσιακών χορών της Ρούμελης και συνεχίστηκε με την Ομάδα Εμβατηρίων Προύσσας. Στις 12 ήρθε ο Αγάς του πανηγυριού Αχμέτ Οσμάνογλου. Μετά τον Αγά, ήρθαν ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ,οι βουλευτές Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο γενικός διευθυντής του IRCICΑ (Κέντρο Έρευνας Ισλαμικού Πολιτισμού και Κουλτούρας) Χαλίτ Ερέν, ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο βουλευτής Προύσσας Σεντάτ Κιζιλτζικλή, ο βουλευτής της πόλης Μους Σερατζετίν Καραγιαγίζ, ο βουλευτής Προύσσας Κεμάλ Ντεμιρέλ, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Νεολαίας και Αθλημάτων Μουσταφά Κοτζάτεπε, ο δήμαρχος της Νίλουφερ Μουσταφά Μποζμπέι, ο δήμαρχος Αρριανών Χαλίτ Μεχμέτ, ο δήμαρχος Τόπειρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, ο δήμαρχος Κέχρου Αμπντουλκαντίρ Χαφίζ Χότζα, ο δήμαρχος Οργάνης Μεχμέτ Εμίνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Φιλλύρας Ιμπραίμ Σερίφ, ο αγάς του πανηγυριού του 1000 Τζαφέρογλου Μουχαρέμ, ο αγάς του πανηγυριού του Αλάντεπέ Τζεμίλ Αχμέτ, ο πρόεδρος του μειονοτικού εκπαιδευτικού και πολιτιστικού συλλόγου 1000 Αλή Πεντζάλ, ο πρόεδρος του του παραρτήματος της Σομα του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δ.Θράκης Μουσταφά Μεστάν και μέλη του Δ. Σ.
Αφού οι καλεσμένοι έκατσαν με βάση το πρωτόκολλο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και παίχτηκε ο εθνικός ύμνος. Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου μας Χακάν Τσαβούσογλου. Ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας και τους σπόνσορες για την στήριξη που παρείχαν.Εξέφρασε την άποψη οπως για όσο οι Δυτικοθρακιώτες συνεχίζουν να έχουν αυτήν την ομόνοια και ομοψυχία δεν θα υπάρχει εμπόδιο μή ξεπεράσιμο, και είπε πως οι κατά καιρούς αδύναμες φωνές που χαλάνε την ενότητα και ομοψυχία μας δεν θα μπορέσουν να μας καταβάλλουν, και πως η απάντηση σε αυτές τις φωνές είναι η σημερινή εκδήλωση¨.
Οι δύο βουλευτές μας λοιπόν και ο δήμαρχος Τόπειρου κύριος Στέλιος Χατζηευαγγέλου με τον Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη παρέστησαν σε αυτό το πανηγύρι υπό τα λάβαρα του Ατατούρκ και της σημαίας του συλλόγου, που -εσκεμμένα- έχει τα χρώματα της σημαίας της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης .»
(20-7-2010)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »