*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΚΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

30 Απριλίου
Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Κοινωνικής Συμφωνίας κος Χάρης Καστανίδης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου και παρουσίασε τον υποψήφιο του κόμματός στην Ξάνθη, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, γιο του πρώην Προέδρου της Κοινότητα Εξοχής Γιάννη Τριανταφυλλίδη που ήταν παρόν κατά την παρουσίαση.
Ο κύριος Καστανίδης τόνισε πως το κόμμα του είναι ανοιχτό στις συνεργασίες, με «προοδευτικές» δυνάμεις, εξηγώντας πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της Κοινωνικής Συμφωνίας εξέφραζαν εξ αρχής τις αντιρρήσεις τους στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. «Από τον Ιούλιο του 2010 είχα πει πως πρέπει να πάμε σε εκλογές, καθώς δεν είχαμε τη νομιμοποίηση να προχωρήσουμε στην πολιτική που εφαρμόζαμε» ανέφερε ο κος Καστανίδης, προσθέτοντας πως μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν δύο αντίθετα ρεύματα πολιτικής, τα οποία βρίσκονταν σε συνεχή σύγκρουση...
«Εάν σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά της 6 Μαΐου τότε θα ζούμε μια λαιμητόμο. Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη δική τους πατριωτική απάντηση επιλέγοντας μέσα από την κάλπη δυνάμεις όπως αυτή της Κοινωνικής Συμφωνίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Καστανίδης καλώντας «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στο τραπέζι για μια προοδευτική κυβέρνηση».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »