*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Η «ΠΑΡΕΑ» ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ

31 Μαρτίου

Καιρός ήταν να μιλήσει ο Πηλαδάκης και καιρός ήταν να πει και κάποιες σταράτες αλήθειες, γιατί αυτή η ιστορία με τον Στογιαννίδη και την «παρέα» του που κάθε τόσο πανηγυρίζουν για τις....κατασχέσεις τους και ο τρόπος που «λανσάρουν» το είδος τους, έπρεπε να έχουν και τον αντίλογο....

Για πρώτη φορά λοιπόν το ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό την αλήθεια, αφού τελικά αυτή η ιστορία των «φιλοδωρημάτων» για παράδειγμα και των...εργαζομένων που δικαιώνονται, στην ουσία ωφελεί....35 άτομα από τα 125 συνολικά!!!

Πολύ σωστά επίσης το ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης αποκαθιστά την αλήθεια για τα φιλοδωρήματα, τονίζοντας «ας τα πάρουν να τα μοιράζονται μόνοι τους...», διευκρινίζοντας ότι πληρώνει επί πλέον γι’ αυτά!

Και στο ρεζουμέ του θέματος...

ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης είναι αποφασισμένο –και καλά κάνει- να υπερασπίσει την εταιρεία αλλά και τα συμφέροντα των υπολοίπων 125-35=90 εργαζομένων!!!

Έτσι λοιπόν η δέσμευση Πηλαδάκη «θα αγωνιστούμε για να μη κλείσει το ΚΑΖΙΝΟ και χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι...» μας ικανοποιεί απόλυτα γιατί ειδικά στη παρούσα φάση, η Ξάνθη χρειάζεται την συγκεκριμένη επιχείρηση που και ξένο κόσμο (Τούρκους, Ισραηλινούς, άλλες πόλεις κλπ) φέρνει στη περιοχή μας και δουλειά έχουν 125 εργαζόμενοι!

Κι όσο για τα παιχνίδια του Προέδρου με τον Γραμματέα που σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο «συλλαμβάνεται να παίζει..... παράνομα φρούτα» στο γνωστό «φρουτάδικο» ΚΟΝΤΡΟΛ με τις...κάμερες, ας τα κρίνει πράγματι η κοινή λογική...

-Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα ο λαλίστατος Στογιαννίδης ενώ τον προκαλέσαμε, λέξη δεν είπε μέχρι σήμερα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »