*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

24 Μαρτίου
*Γράφει η πόλη καλή ιστοσελίδα Thraki Live:
«Αποκάλυψη: πώς ο... συνεταιριστής Κοντός τορπίλισε την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ από τους Ινδούς» και συνεχίζει:
«Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "Έθνους" που άφησε αναπάντητο ο πρώην υπουργός και "έπνιξαν" τα κατά τα άλλα λαλίστατα μέσα ενημέρωσης της Ξάνθης»
-Η απάντησή μου στους διαχειριστές της σελίδας.
-Δεν σας αξίζει ο χαρακτηρισμός των ψευτών, καθότι όχι μόνο αποκαλύψαμε την «ύπαρξή» του συγκεκριμένου συκοφαντικού δημοσιεύματος, αλλά και είπαμε και τη συνέχεια..
-Ο...»συνεταιριστής» Κοντός αλλά και η ΣΕΚΕ απαντάνε με μήνυση και αγωγή στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και στην συγκεκριμένη εφημερίδα για το παραπάνω συκοφαντικό δημοσίευμα...
Στου οποίου την αναπαραγωγή προβήκατε, όχι προφανώς για να υπερασπίσετε τα «συμφέροντα» της ΑΤΕbank και της...εταιρείας φάντασμα που θα αγόραζε την ΣΕΚΑΠ!
.........
*Να ζητήσω ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί χθες αποκαλύψαμε από τον «Μ» για «έργο» αξίας 9.000 Ευρώ που πήρε απευθείας από Κόκλα και Περιφέρεια με υπογραφή....Γιαννακίδη η εφημερίδα «Εμπρός»...
Το συνολικό έργο είναι αξίας 17.000 Ευρώ και απλά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ βγήκε μόνο το πρώτο έμβασμα. Ακολουθεί και δεύτερο....
-Είδατε λοιπόν ότι λεφτά υπάρχουν, αρκεί να είσαι ΠΑΣΟΚ;;;
-Και να έχεις βέβαια φίλους τον Γιαννακίδη, τον Τσαρτσάρα, τον Καραλίδη και τον Σωκράτη Ξυνίδη;
....
*Κι άλλες συνταραχτικές αποκαλύψεις λίαν συντόμως για την «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ αλλά και άλλη εταιρεία του Δήμου Ξάνθης...
Με πρώτο υπεύθυνο φυσικά τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, αφού ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ και για να καλύψει τους «υπαρχηγούς» του, τους «διατηρούσε» στις θέσεις του, για να συνεχίζουν προφανώς να....»αρμέγουν»!!!
......
*Επέμενε χθες ο υπεύθυνος του Αθλητικού τομέα του Δήμου Ξάνθης στις θέσεις του, αλλά και στις περιβόητες «δαπάνες» που έφερε ο εργολάβος κύριος Δημήτρης Βορίδης ανεβάζοντας στα...160.000 Ευρώ μια ζημιά που δεν υπερβαίνει τα 2.500 Ευρώ ως προς τα ηλεκτρολογικό...
Κι έδωσε και ενδεικτικές τιμές μάλιστα, διευκρινίζοντας φυσικά ότι «ούτε οικονομική διαχείριση κάνει, ούτε τζάμπα κινητό και αυτοκίνητο διαθέτει, ο ίδιος τα πληρώνει όλα» και το βασικότερο ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ!!!
-Βρήκε τον....μάστορά του ο Βορίδης αυτή τη φορά! Κι αν ως εργολάβος δουλειές που έχουν κόστος 2.500 Ευρώ αυτός τις χρεώνει...160.000 Ευρώ, τότε άντε να πάρει καμιά απευθείας ανάθεση...
.....
*Κυκλοφορεί ευρέως από συγκεκριμένο εκδότη (που του αρέσει πομπωδώς να κάνει τέτοιες λεζάντες...), ότι με τη στήριξη συγκεκριμένου πολιτικού θα αγοράσει τοπικό κανάλι κλπ και μάλιστα οι προκαταβολές θα δοθούν... προεκλογικά και τέτοιες αστειότητες!
-Χε...Χε... «Ξυπνάνε» κι ονειρεύονται... λεφτά!
-Κι ακόμη δεν κατάλαβαν ότι οι πολιτικοί πλέον λεφτά και μάλιστα σε... ξεγάνωτους ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ δεν δίνουν!!!;;;
-Στην κορμάρα τους εξακολουθούν...
.......
*Προς Τένη Καμαρίδη και Γιάννη Γκκορόγια...
Ευχαρίστως ν’ ακούσω τον φίλο σας Γιουσούφ Ντελή να δηλώνει εκτός από «κολλητός» του Ζάρρα και... υπερήφανος Έλληνας κι όχι «Τούρκος» καταδικάζοντας το... Τουρκικό Προξενείο κι εγώ μαζί σας...!!! Πρώτος θα σφίξω το χέρι αυτού του υπερήφανου «Έλληνα»!
-Που ακόμη δεν μας λέει, ο Κούβελος εκείνο το ένα εκατομμύριο δολάρια που έβγαλε στο Εξωτερικό, ποιο... καράβι αγόρασε;
Γιατί με τόσα λεφτά, ούτε το σκάφος του Δημάρχου Ξάνθης δεν αγοράζεις!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »