*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

Η κόντρα Πάγκαλου και Αργύρη για το ένα εκατομμύριο Ευρώ

28 Φεβρουαρίου
«Ο κ. Αργύρης είναι και αυτός στην ίδια κατηγορία γιατί κάποτε πέταξε στους δημοσιογράφους της βουλής το τι κάποιος βουλευτής πούλησε ένα ακίνητο και 400.000 ευρώ δεν εμφανίζονται στο λογαριασμό του άρα μπορεί να τα έχει βγάλει στην Ελβετία. Και συνέβη το ακίνητο αυτό να το έχω πουλήσει εγώ εκείνη την εποχή και να είχα εισπράξει 400.000» και αφού ο Θ. Πάγκαλος εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνη την περίοδο με την πώληση του ακινήτου συμπλήρωσε «γι’ αυτή την απρέπεια ο κ Αργύρης που είναι και αντιπρόεδρος της βουλής όχι μόνο δεν υπέστη καμία κύρωση αλλά και ούτε ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει μία συγνώμη. Και θεωρώ ότι είναι ακατάλληλος για να είναι πρόεδρος αυτή της επιτροπής».
«Καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Δεν κρινόμαστε από τον κ. Πάγκαλο από τους πολίτες κρινόμαστε όλοι μας. Πάντως θέλω να θυμίσω ότι δεν είμαι διορισμένος, εκλεγμένος είμαι». Ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Αργύρη που μίλησε στον Real Fm 97,8 και Α. Παυλόπουλο και Μ. Νιφλή.
-Σήμερα πάντως αναμένεται η αποκάλυψη του βουλευτή που έβγαλε το ένα εκατομμύριο Ευρώ στο εξωτερικό αμέσως μετά το Μνημόνιο....Σε αναμονή λοιπόν.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »