*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

31 Ιανουαρίου
Ας καθαρίσουν το ρολόι...
Δυστυχώς οι αναρχικοί και αριστεριστές, εξακολουθούν να μη σέβονται το ψηλό μας το ρολόι με αποτέλεσμα εδώ και λίγες μέρες το έχουν και πάλι... φορτωμένο με συνθήματα όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.
Ας βάλει ένα συνεργείο ο Δήμος Ξάνθης να το καθαρίσει γιατί ήδη το σύνθημα... πάλιωσε! Και δεν προκαλεί πλέον ούτε καλαμπούρι...


Κατά 93.000 ευρώ «φτωχότερο» το ΕΒΕ!
Μειωμένα κατά 93.000 ευρώ παρουσιάζονται πλέον τα αποθεματικά του ΕΒΕ Ξάνθης, όπως αποκαλύφθηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας.
Με απλά λόγια, εκεί που τα αποθεματικά ήταν 152.000 ευρώ με το «κούρεμα» αφαιρέθηκαν 93.000 ευρώ, κάτι που συνέβη σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας μιας και τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος υπέστησαν μαζικό κούρεμα, επειδή έχουν μετατραπεί σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.
Με απλά λόγια, δεν θα μπορεί το ΕΒΕ Ξάνθης να πληρώσει σε λίγο, ούτε τους υπαλλήλους!
Και εκτός αυτού, η Διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης δεν μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο τις συνδρομές των μελών, παρά την επιθυμία της...
Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...

Και αποδεκτή η παραίτηση του Γ. Αθανασιάδη
Ομόφωνα αποδεκτή έκανε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Ξάνθης την παραίτηση του κ. Γιάννη Αθανασιάδη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την επανεκλογή του συνδυασμού του στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητήριου, όταν τέσσερα από τα πέντε εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού του μεταπήδησαν στον συνδυασμό του κ. Στέλιου Μωραΐτη.
Ούτε ο... «φίλος» του ο Τσιακίρογλου δηλαδή τον στήριξη στο να προτείνει να μη γίνει αποδεκτή η παραίτησή του...
(Σ.Σ. Δρυός πεσούσης τελικά, πας ανήρ ξηλεύεται...).


Κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους χιλιάδες Έλληνες!
Με το 94% των Ελλήνων να έχει υποστεί δραματική μείωση του εισοδήματος και μόνην η αύξηση των αντικειμενικών αξιών αρκεί για να...
επέλθει κραχ στα οικονομικά τους με αποτέλεσμα ολόκληρη η σειρά των φόρων που συνδέεται με τις αντικειμενικές αξίες να απειλεί και το ίδιο τους το σπίτι. Ουσιαστικά με τη νέα φορολογία το ακίνητο κάθε πολίτης το έχει... μισιακό με την εφορία. Οι φόροι επί φόρων και τα χαράτσια έχουν δέσει τη θηλιά γύρω από το λαιμό των ιδιοκτητών που πλέον σε ποσοστό 60% καθυστερούν τη δόση του στεγαστικού δανείου, ενώ ο ένας στους δύο λέει πως στο μέλλον δεν θα μπορεί καν να αποπληρώσει το δάνειο αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.
Στην έρευνα της Κάπα Research το 50,8 % των ιδιοκτητών δηλώνουν ότι «μάλλον ή σίγουρα» δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν εντός του έτους τους φόρους στα ακίνητα.
Το 16,5 % των ιδιοκτητών που έχουν δάνειο δηλώνουν ότι δεν εξοφλούν κανονικά και έγκαιρα τις δόσεις ενώ οι μισοί (48,2 %), στην ερώτηση αν θα μπορούν στο μέλλον να καταβάλουν κανονικά τις δόσεις, απαντούν «όχι» και «μάλλον όχι».
Οι Έλληνες και η ελληνική κοινωνία πάνε από το κακό στο χειρότερο...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »