*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... Με υπογραφή Γιαννακίδη το Hotel Elisso άλλαξε... χέρια!

31 Δεκεμβρίου
Κατόπιν εορτής κι αφού ρωτήσαμε και ξαναρωτήσαμε Δήμαρχο Ξάνθης - Θανάση Ξυνίδη αν είναι σύννομο ή όχι, τα... στοιχεία που έδωσε στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Δήμος Ξάνθης, μας… επιβεβαιώνουν!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ!
*Και λέγαμε και ξαναλέγαμε, τι δουλειά έχει ο αφανής εταίρος κ. Τσέπελης με όλο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ κι έτρεχε στο γραφείο του να του... ευχηθεί χρόνια πολλά!
Κατόπιν εορτής κι αφού ρωτήσαμε και ξαναρωτήσαμε Δήμαρχο Ξάνθης - Θανάση Ξυνίδη αν είναι σύννομη ή όχι η αλλαγή ιδιοκτησίας στο γνωστό Elliso Hotel του αφανούς εταίρου κυρίου Τσέπελη, φαίνεται επιτέλους πως «ευαισθητοποιήθηκε» και η αξιωματική αντιπολίτευση...
Όπως προφανώς... ευαισθητοποιήθηκε (!!!) και για τις «περίεργες» αναθέσεις του «δίδυμου» Τσέπελη - Κάρτη μέσα στις γιορτές σε φιλικό τους ΜΜΕ!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν και μετά τον θόρυβο και τα πρωτοσέλιδα του «Μ» για το σκάνδαλο που γίνεται πλέον... «σκανδαλάρα» με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Elisso Hotel, η παράταξη των Θανάση Ξυνίδη - Χρίστου Πούλιου αποφάσισε να... δράσει!!! Καταθέτοντας αίτηση - επιστολή στον Δήμο Ξάνθης στην οποία ανέφεραν τα παρακάτω:
«Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης μας για την καλύτερη ενημέρωσή τους ζήτησαν και εγγράφως από τον πρόεδρο της Επ. Οικονομικών, Αντιδήμαρχο κ. Μπένη τα παρακάτω:
1. Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία αποφασίστηκε η ανάθεση του Ξενία
2. Αντίγραφο της προκήρυξης του διαγωνισμού για την ανάθεσή του Ξενία.
3. Τα σχετικά μισθωτήρια συμβόλαια
4. Εάν υπάρχουν υπόλοιπα από τα ενοίκια που έχει να λαμβάνει
Ποια ήταν η απάντηση του Δήμου Ξάνθης;;;
Μα χθες έδωσε τα... στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αξιωματική αντιπολίτευση και μας… επιβεβαιώνουν για δεύτερη φορά περίτρανα!
Γιατί το αναφέρουμε αυτό;
Μα γιατί για την συγκεκριμένη περίπτωση «καθάρισε» ο καρδιακός φίλος του αφανούς εταίρου και Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης!!! Οπότε δεν πήγαν και... τζάμπα οι επισκέψεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ με σύσσωμο το Προεδρείο του, για να του ευχηθούν χρόνια πολλά στην γιορτή του!!!
Με απλά λόγια... ΤΟ ΠΑΣΟΚ (των κυρίων Θανάση Ξυνίδη-Χρίστου Πούλιου κλπ) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
-Και με υπογραφή Γιαννακίδη το Hotel Elisso άλλαξε... χέρια! Δηλαδή η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης είναι αυτή η οποία χωρίς να καταλάβει κανείς, τα βρήκα όλα... ΝΟΜΙΜΑ (;), εγκρίνοντας την μεταβίβαση των μετοχών και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας!!! Οπότε τι την ψάχνεται;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ!
Φυσικά το πιο πιθανό είναι τώρα που αποκαλύπτεται ότι «πίσω από τις υπογραφές και τον χρόνο-εξπρές που το Elisso Hotel άλλαξε χέρια», ή την λειτουργία του παράνομου προς το παρόν παγοδρόμιου (δεν υπάρχει καμία άδεια για την Τέντα κλπ)» βρίσκεται ο Περιφερειάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης...
-Οι κύριοι Θανάσης Ξυνίδης - Χρίστος Πούλιος να δηλώσουν ότι όλα είναι... νόμιμα και σύννομα και να κλείσει η συγκεκριμένη ιστορία!!!
Εμείς ωστόσο θα επιμείνουμε ότι «θα πρέπει να έρθει στη Ξάνθη ο Οικονομικός Εισαγγελέας και να ερευνήσει τις γνωστές υποθέσεις των αυτοδιοικητικών που ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ από την ανάμιξή τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και βρέθηκαν... αφανείς εταίρος σε δημοτικά φιλέτα!!!
Ή τώρα ή... ποτέ!
(Σ.Σ. Και λέγαμε και ξαναλέγαμε, τι δουλειά είχε ο αφανής εταίρος κ. Τσέπελης με σύσσωμο το Προεδρείο της ΔΕΥΑΞ κι έτρεχε στο γραφείο του να του... ευχηθεί χρόνια πολλά του Αγίου Αριστείδη! «Μαγείρευε» πριν πεινάσει...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »