*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Ξαφνικά τώρα που θέλουν Μπένης, Ξυνίδης και Βασιλούδης να ξεφορτωθούν τον Αγκόρτσα... «θυμήθηκαν» την οικονομία!

31 Δεκεμβρίου
Φυσικά και είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που εδώ κι ένα χρόνο ζητούσαμε από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη να μειώσει τους αντιδημάρχους του κι από 6 να τους κάνει το πολύ 3 ή 4 όπως και τους πολλούς ειδικούς συμβούλους ου διαθέτει, αφού από τα χρήματα που εισπράττουν κάθε μήνα και τις αντιμισθίες τους, θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα για κοινωνικό και πολιτιστικό έργο και όχι μόνο...
Φυσικά τόσο ο Δήμαρχος όσο και η αντιπολίτευση, «σιωπούσαν» υποκριτικά μέχρι σήμερα και δεν μιλούσαν... Τώρα ξαφνικά λοιπόν που θέλουν και οι μεν και οι δε να «ξεφορτωθούν» τον... Απόστολο Αγκόρτσα από το Πράσινο, «θυμήθηκαν» ότι είναι... παραπανίσιος ένας αντιδήμαρχος και θέλουν να καταργήσουν την αντιδημαρχία Πρασίνου!!!
Η πρόταση φυσικά του Ηλία Βασιλούδη (υποψηφίου του Δημήτρη Μπένη την εποχή που κατέβηκε ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης), μόνο τυχαία δεν είναι!
-Θέλουν να «ξεφορτωθούν» τον Αγκόρτσα, Μπένης, Ξυνίδης και Βασιλούδης και το κάνουν δια της... κατάργησης της αντιδημαρχίας πρασίνου, ώστε να μη μπορεί να μιλήσει κανείς!!! Όμορφα πράγματα.... Στυλιανιδικά πλασμένα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »