*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Καρατζαφέρης & Αλαφούζος

31 Δεκεμβρίου
Από τα απίθανα και εξευτελιστικά του πολιτικού συστήματος. Ο Καρατζαφέρης που κατήγγειλε τον Αλαφούζο από τη Βουλή φιλοξενήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο κανάλι του ΣΚΑΪ για να υπερασπιστεί τον Εφραίμ για τον οποίο το 1998 έλεγε ότι πρέπει να πάει... φυλακή! Πράγματα και θάματα δηλαδή...
Αλαφούζος και Καρατζαφέρης τα βρήκαν για τον Εφραίμ, εκεί που ο δεύτερος υποτίθεται ότι είχε... πρώτο «εχθρό» τον πρώτο, καταγγέλλοντάς τον ως τον «αρχιερέα της διαπλοκής - καναλάρχη στην Ελλάδα».
Κάτι τέτοια βλέπουν οι τηλεθεατές και δίνουν... στο δελτίο της Κοσιώνη 5% τηλεθέαση και στον Καρατζαφέρη 6% στα γκάλοπ. Κι αν δεν συνέρθει λίγο ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ώστε να σταματήσει να προκαλεί τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού με τα... καραγκιοζλίκια ή την τεράστια περιουσία που διαθέτει (ο πλουσιότερος Αρχηγός κόμματος στην Βουλή των Ελλήνων), θα κατεβαίνει συνεχώς στις δημοσκοπήσεις.
(Σ.Σ. Ευτυχώς υπάρχουν βέβαια στο ΛΑΟΣ και μερικές φωτεινές εξαιρέσεις, όπως ο Θανάσης Πλεύρης που στο «στημένο» θέμα της Πέμπτης για το Βατοπαίδι, όρθωσε καθαρό και έντιμο πολιτικό λόγο... Ευτυχώς!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »