*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

29 Σεπτεμβρίου
Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης καλεί τα μέλη και τους φίλους του σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011, στις 21:00, στο Μοτέλ Νατάσσα, στην καθιερωμένη του Συνεστίαση με Ομιλητή τον Φανουράκη Εμμανουήλ, Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
α.α. O ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιώτης Αθανασίου
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Φελεκίδης
......

Η «Πλατφόρμα γυναικών μειονότητας Θράκης» διοργανώνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου φιλανθρωπικό παζάρι στον οικισμό των Σαπών. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 11 το πρωί και το παζάρι θα είναι επισκέψιμο καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ μέχρι 1η Οκτωβρίου στο πάρκο Σαπών κοντά στο δημαρχείο.
…..

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή στο πρώην Chilly με επιχειρηματίες τους: Ντορόζ, Μπάμπη (Δραγανάκη), Γιώργο (Μουσμουλίδη), το φανταστικό lolabar Νέο όνομα, νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και σίγουρα ένα bar εντελώς ξεχωριστώ....Στην οδό Χασιρτζόγλου 1. Αύριο μετά τις 10 το βράδυ η επίσημη έναρξη...


ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΙΝΚΑ Ξάνθης θα ήθελε να σας ευχηθεί καλό χειμώνα και να σας θυμίσει ότι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών να απολαμβάνουν τη χρήση δημοσίων και ιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε τιμή και ποιότητα που να αποτελούν την δίκαια ανταπόδοση του μόχθου και της προσφοράς όλων, απευθυνθείτε σε εμάς για να αναζητήσουμε μαζί απαντήσεις και λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Γιατί εσείς μας βοηθάτε να εντοπίζουμε ποιοι αξίζει να αμείβονται για τις υπηρεσίες τους και ποιοι μας εμπαίζουν καταστρατηγώντας τα προνομία μας.
E-mail inkaxanthi@yahoo.gr Τηλ. 6980430009
…..

Από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 θα βρείτε στο MAKRO Ξάνθης (3ο χλμ. Ξάνθης - Πετεινού) τις ακόλουθες προσφορές... ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε!
Μελιτζάνες Φλάσκες Φιλιατρών χαρτοκιβώτιο: το κιλό 0,59 ευρώ.
Πορτοκάλια Βαλέντσια - Χυμού, Λακωνίας χαρτοκιβώτιο: το κιλό 0,51 ευρώ.
Σολομός φρέσκος σε φέτες, Νορβηγίας : το κιλό 6,50 ευρώ.
Χοιρινό Σουβλάκι 60-100gr. φρέσκο Ολλανδίας συσκευασία περίπου 4kg: το κιλό 3,29 ευρώ. Σπεύσατε...
…….

Αυτό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Rich live clubbing, μια πραγματικά μεγάλη λαϊκή βραδιά με τον φοβερό Χάρη Κωστόπουλο (Πρώτο Θέμα). Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανεβάζει την αδρεναλίνη με παλιές και νέες του επιτυχίες κι όλα τα... μωρά στη πίστα! Ρεζερβέ 25410 77447.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »