*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Σεπτεμβρίου
*Έγραφα ότι η μεγαλύτερη... απορία μου, ήταν το να... απορεί δήθεν και να έχει πάθει σοκ ο Δήμαρχος, μαθαίνοντας ότι ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Απόστολος Αγκόρτζας, προσήλθε αυθόρμητα στο Ειρηνοδικείο και κατάθεσε υπέρ του αναδόχου και κατά του Δήμου Ξάνθης, στην γνωστή αντιδικία του με τον ανάδοχο για τα έξοδα της δενδροφύτευσης.
.......
*Και κει που απορούσα , πριν αλέκτωρ λαλήσει, μου έφυγε κάθε... απορία!
-Όταν έμαθα ότι ο Απόστολος βγήκε ευθέως και ξεμπρόστιασε εκ νέου τον Λάκη, λέγοντας δημόσια ότι «και τον Δήμαρχο είχα ενημερώσει πριν καταθέσω στο δικαστήριο...» αλλά και ότι πιστεύει ακράδαντα πως, «ο Δήμος όφειλε να πληρώσει τον Βαγγέλη Βασιλειάδη...»!
Κι όχι να τον «σέρνει» στα δικαστήρια...
......
*Τώρα γιατί ο Δήμαρχος Ξάνθης για μια ακόμη φορά είπε «ψέματα» στο δημοτικό συμβούλιο....;
Μα για να αποποιηθεί τυχόν ποινικών ευθυνών στην συγκεκριμένη υπόθεση!!!
-Την οποία αν κυνηγήσει η αντιπολίτευση, πάλι θα τον καλεί για ανάκριση η Εισαγγελική αρχή, διότι δεν μπορεί να λές άλλα στην Οικονομική Επιτροπή κι άλλα να κάνεις στο παρασκήνιο.
......
*Διότι το να στέλνεις έναν ιδιώτη στα δικαστήρια να διεκδικεί τα λεφτά του από τον Δήμο Ξάνθης κι εσύ από τη μια να κάνεις τον...οργισμένο και να αντιδικείς μαζί του κι από την άλλη, να στέλνεις τον... αντιδήμαρχό σου... μάρτυρα υπεράσπισής του αντίδικου κατά του Δήμου Ξάνθης!!!
Ε, δεν είναι κι ότι καλύτερο...
-Χώρια που μπορεί να σου επισυνάψει κανείς και «πονηριά» αλλά και σκοπιμότητα...!!! Ότι ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ διπλά ο Δήμος από όλη αυτή την ιστορία.
......
*Ο Θανάσης Ξυνίδης άλλωστε μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, ευθέως μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κατηγόρησε τον Αγκόρτζα ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας...
Και τα λόγια του δεν ήταν στο βρόντο!
Στόχευαν και στο πρόσωπο του Δημάρχου Ξάνθης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν... πλήρως ενημερωμένος για όλα! Κι ας το έπαιζε δήθεν… έκπληκτος και ξαφνιασμένος! Ούτε για Όσκαρ ηθοποιείας να πήγαινε!
......
*Σήμερα στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει τελικά υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Ταρενίδη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Σκουπιδιών στην είσοδο της Σταυρούπολης...
Κι όλα δείχνουν ότι ακόμη και με τον Κολάρο αριστερό... εξαπτέρυγο της παράταξής του Δημάρχου, δύσκολα θα περάσει το θέμα!
Το πιο πιθανό να γίνει «μπαλάκι» στο δημοτικό συμβούλιο κι εκεί θα φανεί και το ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα το... καταψηφίσουν!!!
Περισσότερα, σήμερα το μεσημέρι…
.......
*Καθαρές κουβέντες ωστόσο... Αστέρια έχει πολλά στη παράταξή του ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, δύο όμως ξεχωρίζουν και... «λάμπουν» περισσότερο από όλα...
Οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Μούρκας και Απόστολος Αγκόρτζας.
-Οι οποίοι παράλληλα είναι και αφανές... «δίδυμο» με πολλά κοινά σημεία. Ψάξτε βρείτε τα και θα καταλάβετε τι εννοώ... αλλά και θα καταλάβετε γιατί ο Μούρκας στηρίζει τον Αγκόρτζα στις αποκαλύψεις μου για τις καραμπινάτες παρανομίες του στο ξενοδοχείο του…
......
*Και φυσικά θα πω και κάτι για τον Λάκη. Τόσες απευθείας αναθέσεις έργων περνάν και ξαναπερνάν κάθε τόσο από την Οικονομική Επιτροπή και δεν κινείται φύλλο...
Κι αναφέρομαι σε αναθέσεις έως και 60.000 Ευρώ... Της Μανά, της Τεχνικής Υπηρεσίας κλπ.
Και πέσανε όλοι να τον «φάνε» τον Βαγγέλη για μια απλή ανάθεση δεντροφύτευσης 7.327.08 Ευρώ!!!;;;
-Φιρί φιρί το πάει ο Δήμαρχος... να βγάλει στο μείντάνι ο αντιδήμαρχος Απόστολος Αγκόρτζας όλες αυτές τις «πονηρές» απευθείας αναθέσεις και να γελάσει ακόμη περισσότερο το παρδαλό κατσίκι...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »