*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Στις 21/10/2011 ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΕΚΑΠ

30 Σεπτεμβρίου
Πράτσος «πιέζει» Πανταλάκη με… παραίτηση, ζητώντας
νέα χρηματοδότηση λόγω εγγυητικών που έδωσε η εταιρεία

Νέα έκτακτη γεν. συνέλευση στη ΣΕΚΑΠ στις 21 Οκτωβρίου 2011!!! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να «πιέσει» την Διοίκηση της ΑΤΕbank για πρόσθετη χρηματοδότηση, εξ’ αιτίας των εγγυητικών επιστολών που έχει δώσει σε τρίτους, εν όψει του νέου επενδυτή - αγοραστή της εταιρείας, που θα προκύψει από αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσα στον Νοέμβριο..
Ωστόσο το «αγκάθι» της όλης ιστορίας είναι ότι, «ζητήθηκε από την Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ να ελεγχθούν φορολογικά και να κλείσουν μέχρι τη χρήση και του 2010». Διότι μέχρι στιγμής η εταιρεία φορολογικά έχει κλείσει μέχρι το 2003!!!
Παράλληλα υπάρχουν και καθυστερήσεις στους μισθούς, ενώ υπάρχει φόβος η εταιρεία να χάσει ποσοστό εσωτερικής αγοράς και να εκπέσει η συνολική τιμή της αξίας της εταιρείας προς όφελος του νέου αγοραστή και εις βάρος των σημερινών μετόχων… γεγονός που προβληματίζει και την ΣΕΚΕ αλλά και τους λοιπούς μετόχους.
Η Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ λοιπόν με νέα πρόσκληση, καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους μετόχους (δημοσιεύεται παραδίπλα) που θα γίνει στην Ξάνθη, έδρα της εταιρείας, στις 21 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της έδρας στη Βιομηχανική Περιοχή Ξάνθης, 6ο χιλ/τρο Εθνικής οδού Ξάνθης – Καβάλας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προβλημάτων της εταιρείας.
2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
(Σ.Σ. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πράτσος «απειλεί» με παραίτηση την Διοίκηση της ATEbank μπροστά στα τεράστια αυτά προβλήματα… προκειμένου ο κ. Πανταλάκης να δώσει νέα χρηματοδότηση).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »