*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ...ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ! To «καραβάνι της....προπαγάνδας», έκανε καλά τη «δουλειά» του στο Κένταυρο!

24 Αυγούστου
Εμείς με...φλόμπερ και Σινίκογλου που δεν χαίρει καμιάς εκτίμησης, ούτε στο Χριστιανικό, ούτε στο μειονοτικό στοιχείο....Κι εκείνοι, οι «καλοί» γείτονές μας οι Τούρκοι με πολυδάπανα «καραβάνια....ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ» τα οποία βαπτίσανε «καραβάνι αφθονίας», στο δικό τους «βιολί» μέσα στην πατρίδα μας...
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ από το Τουρκικό περιοδικό azinlikca
«Tο «καραβάνι της αφθονίας» που περιηγείται τα Βαλκάνια, βρισκόταν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 στον Κένταυρο και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στη Φιλύρα. Οι εκδηλώσεις του ιφτάρ έλαβαν χώρα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κενταύρου και Φιλύρας.
Ο Γιουκσέλ Αϊντίν, διευθυντής του δήμου Μπαϊράμ Πασά, που πραγματοποίησε ομιλία και τις δύο μέρες, μετέφερε στους παρευρισκόμενος χαιρετισμούς από το δήμαρχο του Μπαϊράμ Πασά Αττίλα Αϊντινέρ, από το δήμο του Μπαϊράμ Πασα, από την Τουρκία και από τον πρώην δήμαρχο του Μπαϊράμ Πασά και νυν βουλευτή, Χουσείν Μπουργκέ, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος το πρόγραμμα του Ραμαζανιού στα Βαλκάνια.
Ο κος Αϊντινέρ, τόνισε ότι βρισκόμαστε στον έβδομο χρόνο των προγραμμάτων αυτών που δεν γνωρίζουν σύνορα, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλό Μπαϊράμι.
Οι δήμαρχοι Μύκης και Αρριανών, Μουσταφά Τζουκάλ και Ιμπραήμ Σερίφ, συνεχάρησαν το δήμο Μπαϊράμ Πασά και τους αρμοδίους, για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην περιοχή τους και για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Στο ιφτάρ του Κενταύρου ομιλία πραγματοποίησαν ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ κος Τσετίν Μάντατζη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης επί κοινωνικών θεμάτων Ιρφάν Ουζούν, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ και ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς.
Ο πρόεδρος του κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB), Μουσταφά Αλί Τσαβούς, ευχαρίστησε το δήμαρχο του Μπαϊράμ Πασά, Αττίλα Αϊντινέρ και τον συντονιστή του καραβανιού Μουσταφά Χατιπλέρ, εξ ονόματος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Ο Αλί Τσαβούς, ισχυρίστηκε ότι το «καραβάνι αφθονίας», μετέδωσε και στους ανθρώπους της Δυτικής Θράκης την αρχή ότι η αδελφοσύνη δεν γνωρίζει σύνορα και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάτε! Οι απόγονοι των Οθωμανών κατακτητών σας άνοιξαν τις ψυχές τους! Θα σας περιμένουμε κάθε χρόνο! AZINLICA»

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
-Και για όλα αυτά, τι κάνουμε εμείς εδώ στη Θράκη και στη Ξάνθη; Αφήνουμε αδιόριστους τους ΕΠΑΘίτες δασκάλους (νέα παιδιά με όνειρα), αφού πρώτα τελειώσουν την Σχολή τους και ξοδευτούν οι γονείς τους να τους σπουδάσουν, «διαλύουμε» τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δροσερού, ανανεώνουμε την θητεία του....Σινίκογλου που είναι ένας Μουφτής χωρίς τζαμιά, ιμάμηδες και πιστούς και αφήνουμε τους Τούρκους να.....αλωνίζουνε!!! Και η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους να μην αφήνει τίποτα όρθιο στην Ορεινή περιοχή των Ελλήνων Πομάκων μουσουλμάνων.......Δυστυχώς!!!
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »