*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

Οι συσκέψεις του Γιαννακίδη και η παραίνεση του Σωκράτη..!

24 Αυγούστου
Μας έχει «ταράξει» σε συσκέψεις και...διαβουλεύσεις ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, αλλά δουλειά δεν βλέπουμε πουθενά να γίνεται....
Για παράδειγμα μια ακόμη ευρεία σύσκεψη παραγωγικών φορέων και πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας με θέμα το παραεμπόριο πραγματοποιήθηκε χθες το στην έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
-Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι γνωστοί φορείς....Επιμελητήριο, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, υπηρεσιακοί παράγοντες, ακούστηκε το γνωστό μπλά μπλά, οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη ο οποίος ξαφνικά «ανακάλυψε» ότι «μέχρι σήμερα υπήρξε έλλειμμα (!!!) συντονισμού αλλά πλέον, υπάρχει σταθερή στόχευση....», ξεχνώντας προφανώς ότι διετέλεσε Νομάρχης Ροδόπης πριν λίγα χρόνια αλλά τίποτα δεν έκανε, ακολούθησαν υπομνήματα από τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, τα Επμελητήρια κλπ και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
-Και η καθιερωμένη «αβάντα» από το γνωστό φιλικό Μέσον του Σωκράτη ότι «η σύσκεψη έγινε με παραίνεση του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη» (που ήταν όμως ΑΠΟΝ!!!!) και συμμετείχαν σε αυτήν οι....Γιαννακίδης και Φώτης Καραλίδης!!!!
(Σ. Σ. Κι εμείς που νομίζαμε ότι οφείλονταν στις πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη....)
Άντε και στην...υγειά της επόμενης!!!! Σύσκεψης....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »