*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 11ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ

01 Αυγούστου
ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το φετινό 11ο αντάμωμα Σαρακατσαναίων Ξάνθης που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 30 Ιουλίου στο Λειβαδίτη Ξάνθης ο σύλλογος Σαρακατσαναίων του νομού «Ο Λεπενιώτης».
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 5.30 το απόγευμα και περιλάμβαναν εκκλησιασμό στο ναό Αγίου Γεωργίου, κουρμπάνι, χαιρετισμούς επισήμων, αθλήματα Σαρακατσάνων – δρώμενα, χορευτικών συλλόγων Ξάνθης – Ροδόπης – Έβρου και σαρακατσάνικο γλέντι με τους Β. Σερμπέζη, Στ. Μπόνια και την ορχήστρα του Κ. Ζαραλή.
Το φετινό αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία του ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέκος Κοντός που βραβεύτηκε μάλιστα με τιμητική πλακέττα για την προσφορά του στον τόπο και τον σύλλογο, ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης, ο αντιδήμαρχος Τοπείρου Μάκης Τσιλιγγίρης, ο δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου κ.Ντίνας, ο πρώην γραμματέας του ΕΒΕ Ξάνθης Ζήσης Κατσαρίκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Δημήτρης Δημαρχόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ανδρέου και πλήθος κόσμου.Έλαμψαν δια της απουσίας τους ο αναπληρωτής Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης που δεν έστειλαν ούτε εκπροσώπους, όπως και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Ζαγναφέρης. Επίσης έλαμψαν δια της απουσίας τους και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, Γιάννης Γκορόγιας κλπ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »