*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ο Ψωμιάδης ηθοποιός στο «Πόντιοι, next generation»!

30 Ιουνίου
Ξεκίνησε γυρίσματα ο Πανίκας για τη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, «Πόντιοι, next generation». Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον οποίο συνέκρινε χθες με χολιγουντιανό σταρ ο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Παύλος Κοντογιαννίδης!
Ο Πόντιος πολιτικός υποδύθηκε με επιτυχία τον ρόλο ενός ηθοποιού, ο οποίος προσπαθεί να πείσει έναν σκηνοθέτη να γυρίσει σε ταινία ένα βιβλίο για τους Πόντιους και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη. «Οι ατάκες που έπρεπε να πω δεν ήταν πολλές» είπε χαρούμενος ο Πανίκας για τη συμμετοχή του στα γυρίσματα του φιλμ. Ευχαριστημένος από την υποκριτική απόδοση του Παναγιώτη Ψωμιάδη εμφανίστηκε και ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, ο οποίος τόνισε ότι είναι τιμή γι’ αυτόν το γεγονός ότι στην καινούργια του ταινία δέχθηκε να εμφανιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, «ο οποίος είναι ένας πολιτικός που μιλά τη γλώσσα του λαού και όχι μια ξύλινη πολιτική γλώσσα».
Στο φιλμ, εκτός του Παύλου Κοντογιαννίδη, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Τάκης Βαμβακίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη και Τάσος Παλατζίδης. Χαρακτηριστικό ρόλο «κρατά» και άλλο ένα παιδί της Νύμφης του Θερμαϊκού, ο δημοφιλής κωμικός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στην ομώνυμη πρώτη ταινία.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »