*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ή ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ...

30 Ιουνίου
Εμείς μέχρι σήμερα, εκτιμώντας όχι τον ίδιο, αλλά τη δουλειά του, προβάλαμε και πολλές φορές ταυτιστήκαμε με τις ίδιες θέσεις με το XanthiPress, καθότι ποτέ δεν είχαμε κόμπλεξ με το «ποιος τα λέει ή τα γράφει», αλλά αν αυτά που «λέει ή γράφει», είναι σωστά!
Ωστόσο αν κάποιοι έχουν τέτοια σύνδρομα, αδυνατούμε να κάνουμε κάτι για την περίπτωσή τους...
Έγραψε λοιπόν προχθές σε «περισπούδαστο» άρθρο του ο mr Γ.Σ.
«...ο χρόνος θα δείξει πως θα κυλήσουν οι σχέσεις των Μ.Μ.Ε. με τους επενδυτές, όταν θα εγκατασταθούν στην περιοχή. Εξ’ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πάντως, όλα τα τοπικά μέσα προσκλήθηκαν στην Παρουσίαση ( της Defkalion Green Technologies S.A.), άρα ήταν επιλογή του κάθε μέσου να κρίνει αν ενδιαφέρεται για το ζήτημα ή όχι αν και ο όρος «δημοσιογραφικό ενδιαφέρον» είναι μάλλον άγνωστος στα Μ.Μ.Ε της περιοχής».
-Αυτό όμως είναι παντελώς ΨΕΥΔΕΣ!!! Ενδεχομένως η «παρέα» του Γ.Σ. να προσκλήθηκε στην Παρουσίαση ή να ενημερώθηκε... Εμείς όμως ΠΟΤΕ!
-Και αυτονόητο... Ούτε με το ΠΑΣΟΚ του Σωκράτη είμαστε, αλλά μάθαμε να «ψάχνουμε» και την άλλη πλευρά του λόφου... καθότι πέρα από τις μπίζνες ή τις δημόσιες θέσεις, προέχει η δημόσια υγεία και η προστασία του πολίτη.
-Καλά θα κάνει λοιπόν ο Γ.Σ. να μιλάει για τον εαυτό του, γιατί ο ρόλος του... «γραφείου τύπου» της Defkalion Green Technologies S.A. στη Ξάνθη, εκτός από τον ίδιο, αποδυναμώνει και αυτούς που θέλει με τόσο πάθος να υποστηρίξει...
-Χαριτωμένος βέβαια ο Ξανθούλης (μένει να μας πει τους χρηματοδότες τους...), αλλά με την τύχη και το μέλλον της Ξάνθης, οφείλει να είναι προσεχτικός και αυτός, αλλά και όλοι οι «επενδυτές» που έρχονται εδώ και ξαφνικά αγάπησαν τον τόπο μας για το... καλό φαγητό και τους φιλόξενους ανθρώπους της!!!
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »