*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Ελλάς Ελλήνων... αλλοδαπών!

30 Απριλίου
Πλήθος πλαστών εγγράφων, κυρίως διαβατήρια ιταλικών, αμερικανικών, σουηδικών, φιλανδικών, ολλανδικών και σομαλικών αρχών, βρέθηκαν σε ένα από τα κτίρια στην οδό Φυλής στην Αθήνα που ελέχθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής «επιχείρησης - σκούπα» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης..
Στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν ακόμα δυο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι εστάλησαν για έρευνα στην εγκληματολογική υπηρεσία.
Στην πολύωρη αστυνομική εξόρμηση που έγινε σε ευαίσθητες περιοχές του κέντρου της Αθήνας συνελήφθησαν 70 άτομα, από τα οποία, πενήντα δύο για παράβαση του νόμου «περί Αλλοδαπών» (διοικητική απέλαση), δώδεκα για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων προσώπων», πέντε άτομα για τυχερά παιγνίδια και ένας για ναρκωτικά.
Επίσης προσήχθησαν: 438 άτομα, κατασχέθηκαν είκοσι τρεις (23) δόσεις ηρωίνης, μικτού βάρους 7,4 γραμμαρίων και βεβαιώθηκαν 183 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (μη χρήση ζώνης ασφαλείας, προστατευτικού κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου, διέλευση πεζοδρόμου κ.λπ.).
Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου μικτά κλιμάκια της αστυνομίας και του δήμου κατάσχεσαν 1509 τεμάχια διαφόρων εμπορευμάτων τα οποία προορίζονταν για τη μαύρη αγορά.
-Ελλάς Ελλήνων... αλλοδαπών! Ελλάς το μεγαλείο σου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »