*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ Παραιτήθηκαν τοπικοί, λόγω ασυμβίβαστου...!

05 Απριλίου
Δηλαδή πριν εκτεθούν και καταθέσουν υποψηφιότητα, δεν το γνώριζαν; Οι ίδιοι ή οι υποψήφιοι Δήμαρχοι; Πάντως την περασμένη εβδομάδα είχαμε ξαφνικές παραιτήσεις δύο τοπικών συμβούλων από τη Σταυρούπολη και το Δαφνώνα, καθώς επρόκειτο για δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να παραιτηθούν από την Καλλικράτη λόγω ασυμβίβαστου και πιάστηκαν... αδιάβαστοι!
Συγκεκριμένα παραιτήθηκαν η σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Σταυρούπολης Δέσποινα Χατζογλίδου, από την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και ο σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Δαφνώνα Παύλος Θεοδωρίδης, από την παράταξη του Χρίστου Πούλιου.
Οι παραιτήσεις έγιναν φυσικά αποδεκτές και ήδη και οι δύο παραιτηθέντες αντικαταστάθηκαν από τους πρώτους επιλαχόντες. Πρόκειται για την Αρχοντούλα Παπαδοπούλου στη Σταυρούπολη και το Γιώργο Φερεσιάδη στο Δαφνώνα, τέως Πρόεδρο της παλαιάς Κοινότητας που ορκίστηκαν τοπικοί σύμβουλοι σε ειδική τελετή από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη. Καλή τους επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »