*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Απριλίου

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ «ΘΟΛΟ» ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14 Απριλίου
«Θολό» παραμένει ακόμη και σήμερα το πλήρες πρόγραμμα του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στη πόλη μας.
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης δόθηκε ένα πρώτο «επίσημο» πρόγραμμα για το διήμερο της επίσκεψής του στη Θράκη, αλλά στη συνέχεια έγιναν απανωτές και πολλές αλλαγές…
Δημοσιεύουμε λοιπόν το πρώτο πρόγραμμα που πήραμε (χωρίς τις αλλαγές) σχολιάζοντας απλά ως…»οικτρή» και τραγελαφική την κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού ούτε ένα απλό πρόγραμμα του Αρχηγού δεν μπορούν να συναποφασίσουν και στείλουν στα τοπικά Μ.Μ.Ε προς ενημέρωση του κόσμου…
Κρίμα…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ…ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Στις 07:30 αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Αμέσως μετά, αναχωρεί για την Ξάνθη, όπου επισκέπτεται τον Μητροπολίτη, μειονοτικά χωριά, το Επιμελητήριο και το Εμπορικό Κέντρο της πόλης.
Το απόγευμα φθάνει στην Κομοτηνή και στις 19:30 μιλά σε στελέχη και μέλη του κόμματος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται τον Μητροπολίτη, το Μουφτή Κομοτηνής, τον Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη και το Επιμελητήριο Κομοτηνής.
Το μεσημέρι επισκέπτεται το Δήμο Αρριανών Φιλυρά και, στη συνέχεια, τους Δήμους Σαππών και Αλεξανδρούπολης, όπου έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους.
(Σ.Σ. Θεωρώ πολύ «πιεστικό» τον χρόνο του Προέδρου της Ν.Δ. στη Θράκη και κατά την άποψή μου θα έπρεπε τουλάχιστον ένα 2.5ήμερο να αφιερώσει στους τρεις Νομούς κι όχι να έρθει σαν...απλός επισκέπτες και περαστικός!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »