*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

05 Απριλίου
Άλλο ένα ενδιαφέρον Live στο Chilli την Παρασκευή 8 Απριλίου
Oι Electric Litany στην Ξάνθη!
Συγκεκριμένα ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου album, "How To Be A Child And Win The War", που συνεπήρε κοινό και κριτικούς, οι Electric Litany ταξιδεύουν από τη Μεγάλη Βρετανία για την πρώτη τους μίνι τουρνέ στην Ελλάδα.
Η τετραμελής, πλέον, μπάντα με μόνιμη έδρα το Λονδίνο, θα βρίσκεται στην Ελλάδα για 5 συνολικά εμφανίσεις, στην Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Ξάνθη, στο Chilli στις 8 Απριλίου, στα Ιωάννινα και στην Κέρκυρα.
Έναρξη 22.00, είσοδος 12 euro με μπύρα

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 (ώρα 19:00 – 21:00), στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Καπναποθήκης «Π», το Τμήμα Ιστορίας / Λαογραφίας Θράκης του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Ημερίδα με θέμα : «Βυζαντινών Τέχνη και Πολιτισμός».


Μη χάσετε την συναυλία του μήνα. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ Live, το Σάββατο 9 Απριλίου στο ROMEO Live στο 1o xιλ. Ξανθης – Καβαλας. Μαζί τους και η Κασσιανή Λειψάκη. Φιλική συμμετοχή ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ band.
Έναρξη 9 το βράδυ. Ρεζερβέ 25410 64988.

Χαμός έγινε στις πρώτες μέρες λειτουργίας του Praktiker καθώς υπολογίζεται ότι μόνο στο 3ήμερο πέρασαν από το πρώτο πολυκατάστημα του Flamingo πάνω από 3.000 - 4.000 κόσμος. Το Praktiker λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ένα νέο μοντέρνο εστιατόριο στην καρδιά της Ξάνθης και στην οδό Βενιζέλου, μπροστά από τα φανάρια σας περιμένει για να γευτείτε πλούσιες και λαχταριστές γεύσεις φρέσκων ζυμαρικών. Spaghetti Company Ξάνθης με μεγάλες καθημερινές προσφορές. Και Delivery 25410 65555.
Λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

*Στο πρώην «Καλλιρρόη» που άλλωστε είναι ιδιοκτησία τους, μετακομίζει η γνωστή «Πιάτσα» του Νεκτάριου και της Μαρίας, από την οδό Βας. Κωνσταντίνου που βρίσκεται τώρα…
Ήδη τα συνεργεία εδώ και λίγες μέρες «γκρεμίζουν» και αλλάζουν ριζικά τους εσωτερικούς χώρους, ενώ πληροφορίες μου λένε ότι η νέα πιάτσα θα είναι έτοιμη τον Μάϊο, που ξεκινάνε και τα τραπεζάκια της Κεντρικής πλατείας…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »