*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαρτίου

Όχι στις business Σεβασμιώτατε…!

03 Μαρτίου
Ήμασταν από τους πρώτους που βγήκαν ευθέως κατά Εφραίμ-Αρσένιου και τους χαρακτηρίσαμε businessman όταν διεκδικώντας την λίμνη Βιστωνίδα, μας…έταζαν ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ που θα ανέπτυσσαν όλη τη περιοχή!
Το ίδιο λοιπόν θα κάνουμε και τώρα!
Διότι για τους γνωρίζοντες το θέμα, «Οι μονάδες Φροντίδας ηλικιωμένων», στην ουσία είναι….business και μάλιστα τέτοιες μονάδες ουκ ολίγες εν Ελλάδι λειτουργούν ήδη και καθαρά ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!
Μπορεί βέβαια η Μητρόπολη Ξάνθης να είναι βέβαια καλοπροαίρετη με το έργο που θέλει να κάνει, ωστόσο υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά για το νέο της εγχείρημα….
Διότι εδώ δεν μπορεί να «συντηρήσει» το Ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης η Μητρόπολη Ξάνθης και υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση μισθών…Θα συντηρήσει Μονάδα Φροντίδας ηλικιωμένων με γιατρούς, νοσοκόμες και υψηλής βαθμίδας προσωπικό που απαιτούνται τρομερά έξοδα λειτουργίας;
-Εκφράζουμε λοιπόν τις επιφυλάξεις μας για την συγκεκριμένη Μονάδα και με αφορμή μάλιστα την κατασκευή της δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα του γνωστού Απόστολου Αγκόρτζα (στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Σταυρούπολης) ζητούμε εν πρώτοις να τηρηθεί η νομιμότητα στη κατασκευή της και…κρατάμε μικρό καλάθι για την συνέχεια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »