*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

Έκανε αίτηση, τον επαναπρόσλαβαν και τον…ξαν-απέλυσαν!

01 Μαρτίου
Φανταστείτε ο κύριος Χρίστος Πούλιος να είχε γίνει και…δήμαρχος αυτής της πόλης, τι θα γίνονταν…
Ωστόσο προς το παρόν, τα ανδραγαθήματά του «σκίζουν» και με την ιδιότητα του γεν. διευθυντή της ΣΕΚΑΠ όπου μαζί με τα…bonus κοστίζει στην ΚΡΑΤΙΚΗ εταιρεία, πάνω από 6.000 ευρώ μηνιαίως εν μέσω Μνημονίου!
Όπως είναι γνωστό, βοά αυτές τις μέρες το σκάνδαλο με τις πλαστές συντάξεις των συνεταιριστικών υπαλλήλων στη Ξάνθη κι έχει πάρει ήδη τεράστιες διαστάσεις….
Στο επίκεντρο λοιπόν έχει βρεθεί και ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου της ΣΕΚΑΠ και «κολλητός» του κυρίου Πούλιου (όπως και του κυρίου Ράπτη) κ.Λειβαδίτης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και φέρεται να ανήκει στους συνταξιούχους που χρησιμοποίησαν …πλαστά ένσημα!
Ο συγκεκριμένος λοιπόν κύριος με το που έμαθε το «σκάνδαλο» που θα ξεσπούσε, τι έκανε λέτε; Υπέβαλε αίτηση στη ΠΑΣΟΚική ΣΕΚΑΠ και….επαναπροσλήφθηκε για μία… μέρα με εισήγηση του κυρίου Πούλιου!
-Για να το μάθει βέβαια αμέσως ο Σωκράτης Ξυνίδης κι όχι μόνο να γίνει πυρ και μανία με την Διοίκηση (και τον γεν. διευθυντή βεβαίως), αλλά να ζητήσει και την…παραπομπή στην δικαιοσύνη ειδικά για κάποιους επώνυμους συνδικαλιστές- και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων στην κοινωνία!!!!
Και φυσικά μετά από αυτό η διοίκηση τον…ξαν-απέλυσε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »