*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Μαρτίου
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας και Α΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) κ. Ιωάννης Παπαχρόνης θα εκπροσωπήσει και πάλι τη χώρα μας μετά από απουσία τριών ετών, στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Εθελοντών Αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως τις 3 Απριλίου 2011 στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της Γαλλίας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Κωνσταντίνος Αθ. Σιωπίδης

*Αντιμετωπίζουμε κάποια μικρά προβλήματα με τον νέο τρόπο με τον οποίο θέλουμε να φέρουμε τον «Μαχητή» στο χώρο σας, ήδη όμως κυκλοφορούσε σε διπλάσια φύλλα και παράλληλα εφόσον αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα τηλεφωνήστε στο 25410/244.64 και ενημερώστε μας.

*Τρεις από τις συνολικά 28 παιδικές και εφηβικές βιβλιοθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας λειτουργούν στη Θράκη και μια εξ αυτών στις Φέρες. Μέχρι πέρυσι, δεκάδες παιδιά περνούσαν δημιουργικές ώρες στη βιβλιοθήκη, η οποία όμως την Τρίτη παρέμεινε κλειστή (όπως και αυτή της Μύκης), ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτή προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, καθώς δεν πληρώνονται. Ο θεσμός των παιδικών και εφηβικών βιβλιοθηκών, έχει συμβάλλει στα μέγιστα στην επιμόρφωση των νέων και έχει αγαπηθεί από την τοπική κοινωνία.

The Artion Galleries παρουσίασαν τον Κομοτηναίο ζωγράφο Paschalis (Πασχάλης Αγγελίδης) στην Art Expo της Νέας Υόρκης από 25 έως 27 Μαρτίου 2011. Ο καλλιτέχνης παρουσίασε έργα μεγάλων διαστάσεων των δύο τελευταίων χρόνων δουλείας του με τίτλο «υπό το βλέμμα του Αλέξανδρου», εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του.

*Ξεκίνησαν στις 22 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουλίου, τα μαθήματα εκπαίδευσης εθελοντών νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο, από το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, απονέμεται πτυχίο Εθελόντριας ή Εθελοντή Νοσηλευτικής. Την ίδια ώρα, το παράρτημα Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ξεκίνησε εκστρατεία βοήθειας των απόρων συμπολιτών της περιοχής εμβέλειας του, συγκεντρώνοντας μεταχειρισμένα αλλά χρήσιμα αντικείμενα.

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 ξεκινούν εργασίες για τη συντήρηση των Η/Μ κυκλωμάτων στις σήραγγες Παληού, C&C 7 και C&C 9 Καβάλας, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Παληού έως Α/Κ Αγ. Σύλλα.
Για τις ανάγκες της εν λόγω εργασίας, θα γίνει ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ του ενός ρεύματος και εκτροπή της κυκλοφορίας στο άλλο με ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ ( contraflow ) και μείωση λωρίδων.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »