*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

Μετά Χριστόν... Προφήτες!

04 Μαρτίου
Και ξαφνικά όλοι τα...λέγανε! Και ξαφνικά όλοι...εξελίχτηκαν σε «Μετά Χριστόν....προφήτες», για το περιβόητο έργο ενοποίησης πλατειών, αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ που ο Δήμαρχος εμφάνισε ως μεγαλούργημα, οι πολίτες ονόμασαν «πλατεία-ΤΕΡΑΣ» και εν κατακλείδι στοίχισε 4 εκατομμύρια ευρώ, δύο χρόνια πολύτιμης ζωής Μας και τελικά.....μια τρύπα στο νερό!
Ποιος δεν νοσταλγεί τη παλιά μας πλατεία που έσφυζε από κίνηση και ζωντάνια, με τον υπερήφανο και αγνό πλάτανό της και την διαρκεί κίνηση που μπορεί κάποιους να «κούραζε», ήταν όμως η ίδια η ζωή...όταν ζούσε η πόλη και δεν αργοπέθαινε όπως τώρα!
Ωστόσο ακόμη και σήμερα που δικαιούμαι να έχω το θράσος να πω σε όλους, εγώ ρε ήμουν ο ΜΟΝΟΣ που φώναζα όχι εδώ και 2-3 αλλά...13 ακριβώς χρόνια, όταν για πρώτη «φορά» το επινόησε ο Αείμνηστος Δήμαρχος Φίλιππος Αμοιρίδης, θα συστήσω σε όλους αυτούς τους «κυρίους» σεμνότητα και ταπεινότητα!
-Διότι ακόμη κι όταν έλεγα στον Δήμαρχο, «αυτό το έργο, θα γίνει η ταφόπετρα του κέντρου της πόλης...», οι κύριοι αυτοί με χαρακτήριζαν ο «τρελός» του χωριού...
-Μόνο που τις ρήξεις και ανατροπές, οι ΤΡΕΛΟΙ τις κάνουν! Οι «γνωστικοί» σαν τον σημερινό Δήμαρχο και τους «υπαρχηγούς» του, σε λίγο δεν θα τολμάνε να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, όπως «κατάντησαν» την Ξάνθη Μας!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »