*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Δική σου η ντροπή, κ.Δήμαρχε

31 Μαρτίου
Είναι ντροπή… ξέσπασε ο Δήμαρχος Ξάνθης κατά του «Μαχητή», επειδή γράψαμε ότι επέβαλε αύξηση 100% στους πολιτικούς γάμους και πήγε το παράβολο από τα 50 Ευρώ στα 100 Ευρώ, με τη λογική ότι…δεν «βγαίνουν» λόγω υπερωριών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις αυξήσεις και…μικρές, προφανώς γιατί τόσο ο ίδιος όσο και ο «υπαρχηγός» του κύριος Τσέπελης «τα έχουν», σε αντίθεση βέβαια με τα περισσότερα φτωχαδάκια που παντρεύονται….
Κι εμείς του απαντάμε.
-Δική σου η ΝΤΡΟΠΗ κύριε Δήμαρχε, γιατί ο Δήμος του λαού, αντί να κάνει κοινωνική πολιτική ενισχύοντας τα νέα ζευγάρια και την υπογεννητικότητα στο Νομό μας, διπλασίασε το παράβολο στους πολιτικούς γάμους!!!!
-Δική σου η ΝΤΡΟΠΗ φίλτατε Λάκη, γιατί ενώ το παράβολο για τους πολιτικούς γάμους στους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου είναι 30 και 36 Ευρώ αντίστοιχα, εσύ το πήγες τρεις φορές (!) παραπάνω για τους πολίτες που θα παντρευτούν στο Δημαρχείο Ξάνθης!
-Και δική σου η ντροπή κύριε Δήμαρχε, γιατί ενώ «σιωπάς» για τα 40 κινητά του Τσέπελη στη ΔΕΥΑΞ ή τις δικές Σας υψηλές αντιμισθίες λόγω Καλλικράτη, αύξησες παρκόμετρα, πρόστιμα και γάμους από 50-100%!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »