*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

16 Μαρτίου
*Συγκίνηση στη κοινή γνώμη και της Ξάνθης, για την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του που δίνει αυτές τις μέρες, ο φίλος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας, εν ενεργεία Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ, μέλος στο Δ.Σ. της ΣΕΚΕ και πρώην βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) Αχιλλέας Καραγκιοζόπουλος, που νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στην Εντατική του «Θεαγενείου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
......
*Η κατάσταση του γνωστού Καβαλιώτη πολιτικού είναι σοβαρή, αλλά υπό έλεγχο –σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, ενώ από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του, ήταν και ο βουλευτής Ξάνθης και γεν. διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέκος Κοντός.
-Εύχομαι στον Αχιλλέα με τη βοήθεια του Θεού, να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη! Έχει μάθει άλλωστε να είναι σκληρός μαχητής και να μη το βάζει κάτω με τίποτα...
......
*Επειδή πολλοί με ρώτησαν, τους απαντάω μέσα από τη στήλη ότι δεν με εξέπληξε καθόλου η «σιωπή» του κυρίου Χρίστου Πούλιου αλλά και σύσσωμης της παράταξής του, για την ΣΙΩΠΗ τους απέναντι στα νέα ανδραγαθήματα του Τσέπελη και τα «αυθαίρετα» περίπτερα που έστησε και πάλι στη παρέλαση του Καρναβαλιού, προκειμένου να... κερδοσκοπήσει για μια ακόμη φορά, πουλώντας... μπύρες κι έχοντας μάλιστα ακόμη και... χορηγό την AMSTEL!
-Τι Πούλιος, τι Τσέπελης, δεν σας λέω εδώ και μήνες;
......
*Παρερμηνεύτηκαν οι «δηλώσεις» μου ισχυρίζεται τώρα ο υπάλληλος της ΑΤΕ και Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κ. Πράτσος, προσπαθώντας να «δικαιολογήσει» εκείνον τον «ανεπανάληπτο» τσαμπουκά του στον Σωκράτη Ξυνίδη με το αμίμητο, «εμένα κανείς δεν μου τράβηξε το... αυτί»!
-Αλλιώς τα είπα, ότι «δεν είχαν φτάσει στ’ αυτιά μου αυτά τα περί πλαστών... ενσήμων» και αλλιώς τα πέρασαν, ισχυρίζεται τώρα ο κύριος Πράτσος...
-Μα τότε γιατί δεν έσπευσε αμέσως να στείλει μια διάψευση στην συγκεκριμένη εφημερίδα κι απλά... ψάχνει τον... Σωκράτη για να του «απολογηθεί»;
......
*Δεν φαντάζεστε τι τηλέφωνα συμπαράστασης πήρα στον «Μαχητή» για τον (άγνωστο προς εμέ...) μουσουλμάνο που συνελήφθη... πάραυτα και κάθισε ένα βράδυ στο κρατητήριο, επειδή διαμαρτυρόμενος γιατί κάποιοι «ξύπνιοι» μπαινόβγαιναν στο αρμόδιο γραφείο που εκδίδει τα διαβατήρια στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, μπήκε χωρίς να... χτυπήσει την... πόρτα και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι του αστυνομικού που τον μήνυσε...!
-Το δήλωσα και το ξαναδηλώνω ότι κάτι τέτοιες «υπερβολές» δυστυχώς, «έσπρωξαν» πολλούς Έλληνες Πομάκους στην «αγκαλιά» της Άγκυρας, κάνοντάς τους να νοιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας... Δυστυχώς!
......
*Η πρώτη που πήρε να ευχηθεί χρόνια στον πολλά στον γνωστό Θόδωρο «Πύρρο» ήταν η πολιτευτής κυρία Γεωργία Ανδρέου και οι δεύτεροι Παναγιώτης Ταρενίδης και Γιάννης Παπαχρήστου... Τους τελευταίους δεν τους έμαθα! Όπως για παράδειγμα αν τον θυμήθηκε να του στείλει τις ευχές του και εκ Θεσσαλονίκης πρώην συνέταιρός του... ή σύζυγος του απόστρατου που τον αντικατέστησε στο πόστο του στο γνωστό ηλεκτρονικάδικο της Μεσολογγίου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »