*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

05 Μαρτίου
*Σύσκεψη υπηρεσιών και φορέωνν για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά συγκάλεσε στην έδρα της ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης.
Σε αυτή συμμετείχαν υπηρεσίες της Π.Ε. Ξάνθης, εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΞ, του Εμπορικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου, της Εφορίας, των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικής, της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Στόχος είναι σε πρώτη φάση η λειτουργία της αγοράς ενόψει Καρναβαλιού αλλά κυρίως η πάταξη του παράνομου εμπορίου που τροφοδοτείται από τη Βουλγαρία καθώς και η διακίνηση ανάλογων ειδών μέσα στην πόλη της Ξάνθης.
Για το λόγο αυτό έχουν ήδη συσταθεί μικτά κλιμάκια από στελέχη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα συνεχίσουν τους ελέγχους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου
......
*Όπως αποκαλύπτει στα προχθεσινά παραπολιτικά του το «ΕΘΝΟΣ», «Στη διάρκεια ομιλίας του μπροστά σε χιλιάδες Τούρκους μετανάστες στο Ντίσελντορφ, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στη Θράκη, δηλώνοντας ότι από την Ελλάδα «μου έδωσαν, αλλά δεν κράτησαν τον λόγο τους ότι θα εκλέγονται οι μουφτήδες στη Θράκη»!!!
.......
*Επειδή η δήλωση αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα -αν μη τι άλλο- θα ήταν χρήσιμο να διευκρινίσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ποιος έχει δώσει τον... λόγο του στον Τούρκο πρωθυπουργό για ένα τέτοιο ζήτημα. Σε διαφορετική περίπτωση, η Αθήνα μάλλον θα πρέπει να διαψεύσει επισήμως ότι επίκειται απόφαση για εκλογή των μουφτήδων, όπως απαιτεί η Άγκυρα... νομιμοποιώντας στην ουσία τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ.
Έχουμε άδικο;
……
*Δεν είμαι υπερασπιστής του Σωκράτη Ξυνίδη, αλλά μάλλον ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κ.Πράτσος μπερδεύει συνειδητά τους...ρόλους προκαλώντας τους πολίτες με την έπαρση και τον....υποτιθέμενο «τσαμπουκά» του!
......
*Όπως είναι γνωστό, ο υπάλληλος της ΑΤΕ και Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ σε δήλωσή του στην «Θράκη», αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Σωκράτη Ξυνίδη, είπε ότι «δεν του τραβάει κανείς το αυτί»!!
-Καθώς επίσης και ότι ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης «θα έπρεπε να του πάρει ένα τηλέφωνο» πριν κάνει την επίμαχη δήλωση την περασμένη Παρασκευή, στην οποία είχε πει πως «ελπίζει να μην είναι αλήθεια όσα πληροφορήθηκε» αναφερόμενος στην υπόθεση επανοπρόσληψης του συνταξιούχου Κ. Λειβαδίτη.
......
*Μήπως ο κύριος Πράτσος ξεχνάει ότι είναι υπάλληλος της και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Πρόεδρος στη ΣΕΚΑΠ κι ότι ο Σωκράτης Ξυνίδης είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ από το λαό και δεν μπορεί να κάνει ότι... γουστάρει;
-Κι ότι δεν είναι «τσιφλίκι»του η συγκεκριμένη Εταιρεία;
......
*Ο μη κουλτουριάρης, φιλόλογος και μη συγγραφέας Παράσχος Ευστρατίου –ένας απλός ηλεκτρολόγος μηχανικός είναι ο άνθρωπος του Πολυτεχνείου, ούτε καν μόνο απόφοιτος... δημοτικού,- τόλμησε κι έκανε χθες μια ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ δήλωση για το αξίωμα του Συνηγόρου του Δημότη...
-Ότι αν Δήμαρχος Ξάνθης και δημοτικό συμβούλιο τον ψηφίσουν για Συντονιστή του Δημότη, όλη την αντιμισθία του θα προσφέρει κάθε μήνα στο Γηροκομείο ή σε ένα ανάλογο ίδρυμα για να πιάσει και τόπο!
-Εκ των προτέρων ξέρω ότι η δήλωση Παράσχου δεν θα αρέσει ούτε στον Λάκη, ούτε στους Πούλιο-Θανάση Ξυνίδη.
-Θα αποτολμήσει όμως κανείς άλλος κάτι παρόμοιο;
......
*Kατά τη συνεδρίασή του (Τρίτη 1 Μαρτίου 2011) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. αποφάσισε συν τις άλλοις: Την πρόσληψη με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, μετά από σχετική προκήρυξη και εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής επιλογής- αξιολόγησης, των δημοσιογράφων ΔΕΔΕ ΑΠΔΟΥΡΑΧΙΜ ΕΒΡΕΝ και ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΗ ΜΕΧΜΕΤ ΑΪΤΗΝ, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής
-Προσλήφθηκαν δηλαδή οι μειονοτικοί που όλοι λίγο - πολύ... αναμέναμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »