*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

03 Μαρτίου
*Και να μην του τά ‘λεγα του Δημάρχου μας κάθε φορά που βρισκόμασταν για κρασί και... μαλώναμε τις περισσότερες φορές, για το τερατούργημα της κεντρικής Του πλατείας...
-Ευτυχώς που ποτέ δεν ήμασταν μόνοι για τον... φόβο των Ιουδαίων, έτσι που «σκοτωνόμασταν» και υπήρχαν και μάρτυρες!
-Και τώρα που του τα σέρνουν πλέον κανονικά Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης... δικαιώνομαι για μια ακόμη φορά!
......
*Κακά τα ψέματα αλλά το έργο ενοποίησης πλατειών, «πακέτο» διώχνει εκτός κέντρου τους καταναλωτές και τους στέλνει στην... αγκαλιά των εμπορικών κέντρων και σε νέες αγορές; Τυχαίο; Δεν νομίζω... πλέον!
......
*Τυχαίο επίσης και το ότι η πόλη ΜΑΥΡΙΣΕ Στυλιανίδη - Τσέπελη στις εκλογές της 14 Νοεμβρίου; Και για την «πλατεία» ΤΕΡΑΣ αλλά και τις συνεχείς καραμπινάτες παρανομίες του υπαρχηγού που στο τέλος θα οδηγήσουν και τον ίδιο τον Δήμαρχο στον Εισαγγελέα; Και πάλι δεν νομίζω... Ηθελές τα και παθές τα!
......
*Αφέλειες. Πως γίνεται ο Γιάννης Λάππας να πάρει στη πρώτη ψηφοφορία για τον Συμπαραστάτη του πολίτη 4 ψήφους και στην δεύτερη επαναληπτική... μία; Μέσα σε 2-3 λεπτά άλλαξαν απόφαση;
-Ή κάποιοι έσπαζαν πλάκα την ώρα που ψήφιζαν; Έλεος...
......
*Και πως γίνεται ο Χρίστος Πούλιος να εκθέτει τόσο ανεπανόρθωτα στενούς συνεργάτες και στελέχη του που τόσο τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα;
Ώστε να παίρνουν ΜΗΔΕΝ ψήφους, όπως η Παυλίνα...;
-Κι αυτός το ίδιο άφιλος με τον Λάκη που τυχαία... «αρρώστησε» την ημέρα της ψηφοφορίας; Και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι Δαλίδης και Παπαχρόνης «πάτωσαν» έτσι;
......
*Το σλόγκαν της εβδομάδας.
-Όλοι για τον Λάκη Στυλιανίδη κι αυτός με τον... εαυτό του και τον Τσέπελη!
-Και να φανταστεί κανείς ότι αυτά κάποτε τα λέγαμε μόνο για τον Γιώργο Παυλίδη...
......
*Τόσο άφιλη όμως και η κόρη του Αρχιαποστάτη, να περάσει από τη Ξάνθη προς Καβάλα και να μη καθίσει έστω για 2-3 λεπτά για έναν καφέ στο γραφείο του Αλέκου Κυριακίδη στην ΕΑΠΑΞ!
-Χώρια που διαθέτει και Ζαγναφέρη στη Ξάνθη αλλά και Θεολόγο Καλαϊτζή...
-Έτσι θα το δυναμώσει το κόμμα και θα το πάει μπροστά;
......
*Το ανέκδοτο; Στην παρούσα χρονική συγκυρία, η χώρα μας δεν αντέχει λαϊκισμούς επεσήμανε από την Καβάλα η Ντόρα κατά την επίσκεψή της το περασμένο Σάββατο στον πράσινο δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτζή και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.
-Αντέχει μήπως αποστασίες;
......
*Ο Πάρης Γρηγοριάδης εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Παγγαίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, καθώς συγκέντρωσε 22 ψήφους, που είναι και ο απαραίτητος αριθμός.
......
*Αντίθετα χωρίς Συμπαραστάτη του Δημότη θα μείνει (μετά το δήμο Καβάλας) και ο δήμος Νέστου, που δεν κατάφερε να καταλήξει σε πρόσωπο κοινής αποδοχής.
-Και τώρα πως θα ζήσουν μετά τους Ξανθιώτες και οι Χρυσουπουλίτες χωρίς... Συμπαραστάτη του δημότη;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »