*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

02 Μαρτίου
*Τελικά υπάρχει απόφαση κατεδάφισης για το πρώην «Αρχόντισσα» ή δεν υπάρχει; Μετά μάλιστα από δύο αυτοψίες αυθαιρέτων στο εν λόγω κατάστημα, πως αυτός λειτουργούσε επί τόσα χρόνια;
-Και μήπως οι Νόμοι τελικά δεν εφαρμόστηκαν ποτέ (στο να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα...), επειδή ακριβώς ενδιαφέρονταν να νοικιάσει το συγκεκριμένο γωνία μαγαζί ο... «υπαρχηγός» του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλης Τσέπης; Μήπως;
......
*Τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας του Δήμου Ξάνθης Νίκο Νικολόπουλο πάντως που ρώτησα, δεν ήταν απόλυτα έτοιμος να μου απαντήσει...
-Ενώ σε ερώτησή μου γιατί δεν παρενέβη ακόμη η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης μετά τα τόσα δημοσιεύματα για τις παρανομίες του Τσέπελη, η απάντηση που μου έδωσε ήταν πράγματι... εκπληκτική!!!
-Εμείς εδώ στην Πολεοδομία... δεν διαβάζουμε εφημερίδες!!!
......
*Ερώτηση της στήλης. Ο Εισαγγελέας, η αστυνομική διεύθυνση, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Χρήστος Μούρκας, ο Δήμαρχος Ξάνθης κλπ που διαβάζουν... εφημερίδες!
-Πως σχολιάζουν την ειλικρινή δήλωση του κυρίου Νικολόπουλου;
......
*Το πιο ωραίο από όλα;
Ο μεν Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης να δηλώνει στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ότι έδωσε εντολές στη Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης και την Νεότερων Μνημείων για τα... αυτονόητα, ο Μούρκας να ισχυρίζεται ότι δύο φορές πήγαν οι υπάλληλοι στο μαγαζί αλλά το βρήκαν κλειστό και ο κύριος Νικολόπουλος να μη... γνωρίζει τίποτα, διότι δεν...διαβάζουν στην Πολεοδομία... εφημερίδες!
.......
*Ποιος μας δουλεύει τελικά; Ο Δήμαρχος, ο Μούρκας ή ο Προϊστάμενος Πολεοδομίας;
Μια απάντηση παρακαλώ...
......
*Την... «σκαπούλαρε» κανονικά ο Δήμαρχος Ξάνθης από τη προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης.
Ο Πρόεδρος βέβαια του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης τον παρουσίασε ως... ασθενή και μάλιστα κλινήρης, εγώ όπως που τον είδα την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην «Ξανθίππη» στο δείπνο με τον Σίμο Κεδίκογλου, το αντίθετο μου απέδειξε...
.......
*Ποιος επεχείρησε (απουσιάζοντος του Δημάρχου), να κάνει... αρχηγική εμφάνιση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας; Μα ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης που από το αεροδρόμιο κατευθείαν πήγε στο δημοτικό συμβούλιο!
-Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες;
......
*Δεν ξέρω αν αυτό τον «ικανοποιεί», ωστόσο τελευταίος σε δημοτικότητα σε σχέση με τα στελέχη της Κυβέρνησης, ήρθε πάλι ο «δικός μας» Σωκράτης Ξυνίδης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Real News.
-Τυχαίο; Δεν νομίζω...
......
*Όταν ένα άνθρωπος με τον οποίο περνάς τόσα και τόσα και πράγματι έπινες όλο το καλοκαίρι μαζί του... John black για αστεία πράγματα και γελοιότητες αναζητεί αιτία να «μαλώσει» με τον... εαυτό του, γιατί αυτό ενδεχομένως τον «ζει»!
-Ε, τότε... προσπερνάς και την... κάνεις! Άφες αυτοίς... στο κόσμο τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »