*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Μαρτίου
*Οι πράσινοι συνδικαλιστές και εργατοπατέρες ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να επωφεληθούν των ευεργετικών διατάξεων και να βγουν στην σύνταξη αγοράζοντας (;) ΠΛΑΣΤΑ ένσημα, στην… «φιλοσοφία» του Αλέκου Κοντού βγήκε να «ρίξει» το… ανάθεμα και τις ευθύνες ο Σωτήρης Στολίδης, προσπαθώντας μάλιστα να… αθωώσει τους… «απατεώνες»!!!!
Απίστευτο αλλά αληθινό, αν διαβάσει κανείς τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη «Θράκη» του περασμένου Σαββάτου…
……
*Σύμφωνα λοιπόν με την «Θράκη», «λάβρος» ο Σωτήρης προφανώς από τη… Θάσο όπου διακοπάζεται χειμώνα-καλοκαίρι, άκουσον άκουσον, τι ζήτησε…!
-Να πληρώσει το κύκλωμα και όχι οι εργαζόμενοι και ο τόπος, επιρρίπτοντας λέει «ευθύνες στην «φιλοσοφία Κοντού» μέσω των… ελεγχόμενων από τον ίδιο διοικήσεων (δηλαδή ο προσφάτως «κολλητός» του Γιάννης Ράπτης!!!), για την… πρόωρη συνταξιοδότηση των εργαζομένων στα συνεταιριστικά εργοστάσια Ξάνθης!!!
-Ράβδος εν γωνία… άρα βρέχει!
-Άπαιχτος!!!
……
*Και η ατάκα του πρώην εργατοπατέρα κυρίου Σωτήρη Στολίδη: «Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρουν λύση, όσοι είναι σήμερα στα πράγματα»!!!
-Δηλαδή ο… Σωκράτης Ξυνίδης, πρέπει να… βρει λύσεις γι’ αυτούς που συνειδητά πήγαν να εξαπατήσουν το… ΙΚΑ και το κράτος!!!
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ;;;
……
*Όχι δεν είναι εδώ, διότι εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος αν και στην όλη ιστορία «εμπλέκονται» και γνωστοί πράσινοι συνδικαλιστές της ΣΕΚΑΠ -στο επίκεντρο έχει βρεθεί πρώην συνδικαλιστικής (Λειβαδίτης) που φέρεται να ανήκει στους συνταξιούχους που χρησιμοποίησαν πλαστά ένσημα και επαναπροσλήφθηκε στη ΣΕΚΑΠ, δεν χαρίστηκε σε κανέναν δηλώνοντας τα παρακάτω, σχολιάζοντας την επαναπρόσληψη Λειβαδίτη (έστω και για μια μέρα) στη ΣΕΚΑΠ από την Διοίκηση και τον κύριο Χρίστο Πούλιο…
«…απαράδεκτο να έχει προσληφθεί συνταξιούχος στη ΣΕΚΑΠ τη στιγμή που καλπάζει η ανεργία των νέων και ενώ έχει ανακύψει μάλιστα και η απάτη με τα πλαστά ένσημα!».
Τόνισε μάλιστα για τη διοίκηση της εταιρίας πως «θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αλήθεια το ρεπορτάζ που έχω πληροφορηθεί για τη ΣΕΚΑΠ» για να καταλήξει ζητώντας εκτός από την παραπομπή στη δικαιοσύνη - ειδικά για κάποιους επώνυμους συνδικαλιστές- και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους στην κοινωνία!!!
-Σωτήρη τα έμαθες… τα νέα;
……
*Και το ρεζουμέ της παραπάνω ιστορίας.
-Αντί ορισμένοι να ευχαριστούν τον Θεό και τον… Αλέκο Κοντό γιατί όταν είδε ότι η ΑΤΕbank προχωράει στο κλείσιμο των συνεταιριστικών εταιρειών, ως Υπουργός πάλεψε για την πρόωρη συνταξιοδότηση των εργαζομένων που τους «λείπανε» λίγα μεροκάματα…
-Θα πρέπει κατά τον Στολίδη να βρει και τον… μπελά του, επειδή «κάποιοι» από αυτούς, πήγαν και αγόρασαν για… ευνόητους λόγους (έναντι πινακίου φακής…), ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ από αυτούς που έστησαν την κομπίνα, για να συνταξιοδοτηθούν!!!
Και φταίει και γι’ αυτό ακόμη ο… Κοντός κι όχι οι… ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που έκαναν την «κομπίνα Τους!!! Έλεος…!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »