*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

Η SPRIDER STORES 8-10 Απριλίου στη Ξάνθη!

26 Φεβρουαρίου
Ξεκινάει την λειτουργία του στο Εμπορικό πάρκο flamingo retail park και σε κατάστημα 1.600 τ.μ., αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα «Οικονομικής Μόδας».*Η ισχυρή παρουσία της είναι αποτέλεσμα του προσεκτικού επενδυτικού σχεδιασμού της για τη συνεχή επέκταση του δικτύου καταστημάτων και της επιμελούς και σταθερούς προσήλωσής της στην ανάπτυξη και ενίσχυση του brandname SPRIDER STORES8-10 Απριλίου (ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η τελική ημερομηνία), ξεκινάει την λειτουργία του στο Εμπορικό πάρκο flamingo retail park στη Ξάνθη.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη οι αδελφοί Χατζηϊωάννου υπέγραψαν με την εταιρεία και σύντομα η Sprider Stoeres που λογικά θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει στη Ξάνθη εδώ και 4-5 χρόνια, από την αρχή δηλαδή που την οραματίστηκαν και την έστησαν οι αδελφοί Σάκης και Σάββας Χατζηϊωάννου, έκλεισαν κατάστημα 1.600 τ.μ., στο Εμπορικό πάρκο flamingo retail park!
Spider Stores που αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα «Οικονομικής Μόδας».Η Εταιρεία
Η SPRIDER STORES αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα «Οικονομικής Μόδας». Η ισχυρή παρουσία της είναι αποτέλεσμα του προσεκτικού επενδυτικού σχεδιασμού της για τη συνεχή επέκταση του δικτύου καταστημάτων και της επιμελούς και σταθερούς προσήλωσής της στην ανάπτυξη και ενίσχυση του brandname SPRIDER STORES.
Στη διάρκεια της μακράς ανοδικής πορείας της η SPRIDER STORES κινείται με πελατοκεντρική φιλοσοφία και συνάπτοντας στρατηγικές εμπορικές συνεργασίες έχοντας αναδειχθεί πλέον σε μια από τις ισχυρότερες και πιο αναγνωρίσιμες αλυσίδες ολοκληρωμένης ένδυσης και υπόδησης για όλη την οικογένεια, στην Ελλάδα. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό των προϊόντων της. Γι’ αυτό παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας ώστε να υιοθετεί και να εφαρμόζει τις νέες τάσεις με μοντέρνα σχέδια και υλικά.
Χάρη στη μοντέρνα γραμμή και τα ποιοτικά υλικά τους, τα SPRIDERBrands έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό που τα προτιμά γιατί αποτελούν ιδανική επιλογή μόδας για όλη την οικογένεια στην πλέον συμφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής.
Το μοντέλο τιμή – μόδα – ποιότητα που υλοποιεί η SPRIDER STORES βρίσκει εφαρμογή και στα καταστήματά της τα οποία είναι διαμορφωμένα με μοντέρνα αισθητική και εύχρηστη κατανομή των προϊόντων ανά κατηγορία (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, σπίτι). Οι ολοκληρωμένες λύσεις με ρούχα που προσφέρουν στιλ σε κάθε περίσταση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα είναι ο λόγος που η SPRIDER STORES έχει επάξια κατακτήσει κορυφαία θέση στην ελληνική αγορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Με παρουσία σε όλη την Ελλάδα
Η SPRIDER STORES, ξεκίνησε με 1 κατάστημα λιανικής το 1992 και σήμερα έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων με 83 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα συνολικής επιφάνειας περίπου 108.000 τ.μ. το οποίο ενισχύεται διαρκώς.
Το υφιστάμενο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αντιπροσωπεύει το 78% των σημείων πώλησης της μεγαλύτερης ελληνικής πολυεθνικής αλυσίδας «οικονομικής μόδας», και περιλαμβάνει συνολικά 31 SPRIDER STORES στο λεκανοπέδιο της Αττικής και 52 καταστήματα στρατηγικά τοποθετημένα σε πόλεις – κλειδιά σε όλη την Ελλάδα.
Η μεγάλη γεωγραφική διασπορά των καταστημάτων, σε συνδυασμό με τη στρατηγικά επιλεγμένη τους θέση, δημιουργούν ένα εκτενές δίκτυο SPRIDER STORES που στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.
Με βάση τα εμπορικά χαρακτηριστικά των καταστημάτων της αλυσίδας SPRIDER STORES και τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού της χώρας μας, η ελληνική αγορά προσφέρει γόνιμο έδαφος για να πολλαπλασιάσει η SPRIDER STORES των αριθμό των καταστημάτων της τόσο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη ελληνική περιφέρεια.
Εστιάζοντας στην επέκταση του δικτύου πωλήσεων με προτεραιότητα στην ελληνική επικράτεια, με βάση το πλάνο ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί, η SPRIDER STORES προγραμματίζει την έναρξη λειτουργίας 5 νέων σημείων πώλησης στην Ελλάδα μέσα στο 2009, ενώ μέχρι τέλη του 2011 αναμένεται η λειτουργία τουλάχιστον 100 καταστημάτων.

Καταστήματα στην Αττική
Ερμού (2 καταστήματα), Βριλήσσια, Ανθούσα, Νέα Ιωνία, Περιστέρι (2 καταστήματα), Πετρούπολη, Αιγάλεω, Πειραιάς, Αγία Παρασκευή, Δάφνη, Ελληνικό, Βάρη, Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Λυκόβρυση, Νέα Μάκρη, Νέα Ερυθραία, Μενίδι, Ελευσίνα, Παλαιό Φάληρο, Πλατεία Αττικής, Σαλαμίνα, Παιανία, Μαρκόπουλο, Κερατσίνι, Λεωφόρος Αθηνών, Αργυρούπολη, Ασπρόπυργος, Γλυφάδα.

Καταστήματα στην Υπόλοιπη Ελλάδα
Θεσσαλονίκη (9), Λάρισα (2), Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Κοζάνη, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Πάτρα (2), Κόρινθος, Καλαμάτα, Ρόδος, Σέρρες, Χανιά, Μυτιλήνη, Ηράκλειο (2), Λαμία, Σπάρτη, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Τρίπολη, Άρτα, Χίος (2), Γιαννιτσά, Άργος, Ναύπακτο, Ρέθυμνο, Θήβα, Κως (2), Καρδίτσα, Κομοτηνή, Καστοριά, Λευκάδα (2), Προμαχώνας, Πύργος, Αίγιο, Ορεστιάδα, Πτολεμαΐδα.

Με παρουσία στο εξωτερικό
Για μια εταιρεία με τη δυναμική πορεία της SPRIDER STORES, η ανάπτυξη δεν περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων. Υλοποιώντας με σταθερά και μελετημένα βήματα τον επενδυτικό της σχεδιασμό για επέκταση των δραστηριοτήτων της σε ξένες αγορές που παρουσιάζουν έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, η SPRIDER STORES δραστηριοποιείται σε πέντε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Κύπρο και FYROM.
Δίνοντας πλέον έμφαση στο διεθνή της προσανατολισμό, η SPRIDER STORES έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 23 καταστημάτων συνολικής επιφάνειας 32.000 τ.μ.
Σύμφωνα με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Ομίλου, μέχρι το 2011 το δίκτυο SPRIDER STORES υπολογίζεται να αποτελείται από τουλάχιστον 50 σημεία πώλησης σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.
Στο πλαίσιο αυτό και προσβλέποντας στην άμεση ανταπόκριση για την κάλυψη των αναγκών καθημερινότητας και lifestyle του καταναλωτικού κοινού των αναπτυσσόμενων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται, η SPRIDER STORES μεταφέρει το ήδη επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας της εκτός των ελληνικών συνόρων. Πριν από κάθε νέο κατάστημα SPRIDER STORES προηγούνται έρευνες και μελέτες που αποτυπώνουν τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις εκάστοτε πολιτισμικές προτιμήσεις κάθε αγοράς έτσι ώστε η διείσδυση σε κάθε χώρα να πραγματοποιείται επιλεκτικά και στοχευμένα. Πιο συγκεκριμένα, στη Ρουμανία, τα καταστήματα βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα μέσα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα (malls), καταλαμβάνοντας επιφάνεια ενός επιπέδου 1.300 τ.μ., ενώ σε Βουλγαρία, Κύπρο και Σκόπια, τα καταστήματα SPRIDER STORES είναι μεμονωμένα και βρίσκονται κυρίως στο κέντρο των πόλεων.
Έχοντας ήδη θέσει τη βάση περαιτέρω ανάπτυξης στις αναδυόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η SPRIDER STORES συνεχίζει απρόσκοπτα την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στις χώρες αυτές. Απευθυνόμενη σε μια δυνητική αγορά 70 εκατομμυρίων καταναλωτών περίπου και λαμβάνοντας υπόψη το δυναμικό χωρητικότητας της αγοράς του εξωτερικού, η SPRIDER STORES υπολογίζει τη δυνατότητα λειτουργίας ενός μεγάλου αριθμού καταστημάτων με γνώμονα τη διεύρυνση του μεριδίου της στις αγορές αυτές.

Καταστήματα εκτός Ελλάδας
Βουλγαρία: Σόφια (2), Βάρνα, Στάρα Ζαγόρα, Πλόβντιβ
ΠΔΓΜ: Σκόπια
Ρουμανία: Βουκουρέστι (3), Τιμισοάρα, Τίργκου Μούρες, Μπακάου, Κλουζ, Οράντεα, Αράντ, Μπουζάου, Ιάσιο, Τούρντα, Πιτέστι, Σουτσεάβα.
Κύπρος: Λεμεσός, Λευκωσία
Πολωνία: Πόζναν

Με ισχυρή παρουσία στη λιανική πώληση
Η αλυσίδα SPRIDER STORES διασφαλίζει την ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της μέσα από την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας «Fashion for You» ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και προϊόντων οικιακού εξοπλισμού, που ανανεώνεται κάθε τέσσερις εβδομάδες καθώς και μέσα από την αύξηση της γεωγραφικής διασποράς των καταστημάτων της στην εγχώρια αγορά αλλά και τις αγορές του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιείται.
Οι βασικές προϊοντικές κατηγορίες των SPRIDER STORES περιλαμβάνουν το ανδρικό, γυναικείο και παιδικό ένδυμα και από τον Απρίλιο του 2009, και την κατηγορία προϊόντων οικιακού εξοπλισμού. Στο πλαίσιο αυτό, οι στρατηγικοί στόχοι της SPRIDER STORES αφορούν στην αύξηση των πωλήσεων κυρίως του γυναικείου αλλά και του παιδικού τμήματος, καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων που φέρουν εμπορικά σήματα ιδιοκτησίας SPRIDER STORES όπως τα Aggressive, Emilio Corali, Soul Rebel και SPRIDER.
Πάνω από το 80% και πλέον των ρούχων που διατίθενται στα καταστήματά της σχεδιάζεται αποκλειστικά στην εταιρεία από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ περίπου το 94% των πωλήσεων της SPRIDER STORES αφορά στα προϊόντα SPRIDER Brands.
Η εταιρεία κινείται σταθερά προς την επίτευξη του προϊοντικού στόχου της για τη σταδιακή προσαρμογή του μείγματος των προϊόντων της στις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγοράς, με στροφή προς το γυναικείο (από 26% που ήταν το 2004 στο 40% το 2011) και το παιδικό ρούχο (από 17% που ήταν το 2004 στο 24% το 2011), και αντίστοιχη μείωση της ανδρικής σειράς (από 57% που ήταν το 2004 στο 36% το 2011), διατηρώντας ταυτόχρονα ισχυρές σχέσεις με τους διεθνείς προμηθευτές της, γεγονός που διασφαλίζει την ευελιξία της σε ότι αφορά την παραγωγή της και τη γκάμα SPRIDER STORES .

Με ισχυρές συνεργασίες
Η SPRIDER STORES εξελίσσεται δυναμικά με γνώμονα τη διαφύλαξη των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού διατηρώντας τη πιο ανταγωνιστική σχέση τιμής – ποιότητας στα προϊόντα της, γεγονός που επιτυγχάνεται με τη μείωση του αριθμού των προμηθευτών της. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία στοχεύει στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής μέσω ενός optimum αριθμού προμηθευτών και της καλύτερης λειτουργίας σε επίπεδο logistics.
Στο πλαίσιο αυτό, οι προμηθευτές της SPRIDER STORES έχουν σήμερα μειωθεί σε λιγότερους από 100, σε σχέση με το 2004 που είχε 354 προμηθευτές. Παράλληλα, ο Όμιλος συνεχίζει τη στρατηγική του για επικέντρωση σε αγορές με φθηνότερους προμηθευτές, κυρίως Ασιατικής προέλευσης, με αποτέλεσμα σήμερα το 80% περίπου των προμηθευτών μας να προέρχεται από Ασιατικές χώρες έναντι του 50% το 2004.
Αυτή η στρατηγική της SPRIDER STORES δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να έχει καλύτερο έλεγχο της παραγωγής διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων της και προσαρμόζοντας τις ποσότητες και την ποικιλία των προϊόντων της άμεσα και πιο αποτελεσματικά.
Η SPRIDER STORES διατηρεί τα τμήματα σχεδιασμού στις εγκαταστάσεις της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό ενδυματολογικών προτάσεων που ακολουθούν τις διεθνείς επιταγές και τάσεις της μόδας έτσι ώστε τα καταστήματα SPRIDER STORES να προσφέρουν πάντα ολοκληρωμένες λύσεις ξεχωριστών εμφανίσεων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η παραγωγή των προϊόντων των SPRIDER Brands μέσω βιομηχανιών φασόν της Ελλάδας, της Ευρώπης και κυρίως της Ασίας γίνεται κάτω από αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές που θέτει η SPRIDER STORES όσον αφορά στα σχέδια, τα υλικά και τη ραφή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας.

Κατηγορίες Εμπορευμάτων
SPRIDERBrands
Τα SPRIDERBrands σχεδιάζονται αποκλειστικά από τη SPRIDER STORES μετά από έρευνα και παρακολούθηση των διεθνών τάσεων της αγοράς μόδας και παράγονται για λογαριασμό της από εταιρείες φασόν.
Τα SPRIDER STORES διαθέτουν ξεχωριστές “FashionforYou” σειρές προϊόντων με στόχο την κάλυψη των ενδυματολογικών αναγκών και επιθυμιών των καταναλωτών όλων των ηλικιών. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν τη σειρά Aggressive με νεανικά, ανδρικά και γυναικεία ρούχα για fashion street και fashionsportεμφανίσεις, τη σειρά Emilio Corali για κλασσικές exclusive εμφανίσεις για τον άνδρα και τη γυναίκα, τη σειρά Soul Rebel με casual ρούχα για minimal καθημερινές εμφανίσεις για τον άνδρα και τη γυναίκα, και τη σειρά Sprider Athletic με αθλητικά ρούχα για τον άνδρα και τη γυναίκα. Επιπλέον, διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων επιλογών, η SPRIDER STORES διαθέτει τη σειρά Sprider Underwear, με ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα και μαγιό, τη Sprider Shoes με παπούτσια κλασσικά, casual, αθλητικά και τις ολοκληρωμένες σειρές Sprider Boy και Sprider Girl για τα παιδιά κάθε ηλικίας.
Επιπλέον, το 2009, η εταιρεία δημιούργησε την συλλογή SPRIDER Home, που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων οικιακού εξοπλισμού που καλύπτουν όλες τις πρακτικές αλλά και διακοσμητικές ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Με χρώματα, σχέδια και αξεσουάρ σπιτιού που δίνουν φως και μοντέρνο στιλ, η σειρά SPRIDER Home φέρνει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο σπίτι μας, δίνοντας το στίγμα της αγοράς μόδας στο μέλλον, που θέλει ολοκληρωμένες λύσεις και ποικιλία επιλογών.
Aggressive, Aggressive Sport, Emilio Corali, Soul Rebel, SPRIDER man,
SPRIDER woman, SPRIDER girl, SPRIDER boy, SPRIDER Junior, SPRIDER athletic, SPRIDER Underwear, SPRIDER Shoes, SPRIDER Home.
Άλλα Επώνυμα προϊόντα
Παράλληλα, στα SPRIDER STORES ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα από διεθνείς μάρκες.
Nike, Le Coq Sportif, Lotto, Champion, Diesel, Speedo, Adidas.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »