*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

Άλλα έλεγε ο Αρχηγός, άλλα έκανε ο…υπαρχηγός!

26 Φεβρουαρίου
Μάλλον ο Δήμαρχος Ξάνθης αγνοεί το γνωμικό, «η σιωπή είναι χρυσός» για να βγαίνει δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο και να λέει πράγματα που στην ουσία….»καταδικάζουν» και εκθέτουν τον ίδιο ανεπανόρθωτα!
-Και μάλιστα ενώπιον και της Δικαιοσύνης που ήδη έχει επιληφθεί της υπόθεσης!!!
Στη συνεδρίαση της Τρίτης για παράδειγμα όταν τέθηκε το θέμα των παρανομιών του «υπαρχηγού» του στην πρώην «Αρχόντισσα», ο Δήμαρχος Ξάνθης ανακοίνωσε εν πλήρη επισημότητα ότι, «το παραδοσιακό κτίσμα θα κατεδαφιστεί και θα έρθει στην αρχική του μορφή, προκειμένου να παύσει κάθε μη νόμιμη λειτουργία αυτού. Τόνισε μάλιστα ότι το θέμα βρίσκεται ήδη στα χέρια της Πολεοδομίας και της Εφορίας Νεότερων μνημείων, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη νόμιμη λειτουργία του καταστήματος!»
Όλα ωραία κι όλα καλά κύριε Δήμαρχε με μια διαφορά…!
-Ότι την ώρα που τα έλεγες όλα αυτά στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης (ενώπιον και του κυρίου Τσέπελη), ο υπαρχηγός σου συνέχιζε κανονικά τις…παράνομες εργασίες του!!!!
-Όχι βέβαια βγάζοντας χώματα (!), αλλά….τοποθετώντας νέα…ωραία κεραμίδια επάνω στη στέγη κι ενώ ακριβώς απέναντι ο τεράστιος κάδος γέμισε ήδη με νέα μπάζα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »