*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Όλο το έξω κτίσμα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! Αμετανόητος!

08 Φεβρουαρίου
Χωρίς καμιά οικοδομική άδεια αν και στη Π. Πόλη, οικοδομικές εργασίες σε ΠΑΡΑΝΟΜΟ μαγαζί!ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ!
*Νοίκιασε μαγαζί που το μισό είναι… ΠΑΡΑΝΟΜΟ και… κτισμένο μες το δρόμο (κι έπρεπε να έχει γκρεμιστεί!!), επιστατώντας ο ίδιος στις εργασίες για να μη ΤΟΛΜΑΕΙ να τον… ελέγξει κανείς και κυρίως η Δημοτική Αστυνομία!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Μου είπε ότι μόνο… χώματα ξεφόρτωνε (!), έδωσα εντολές στην Πολεοδομία να παρέμβει! Λέξη για την ταμπακέρα και το νέο πρωτοφανές θράσος του υπ(αρχηγού) της πόλης…
Ή εξακολουθεί να μην έχει επίγνωση του κινδύνου ή εξακολουθεί να πιστεύει ότι ως «υπαρχηγός» του Λάκη Στυλιανίδη και έχοντας την πλήρη κάλυψή του, μπορεί να κάνει ότι θέλει ή η «βιασύνη» του εν μέσω οικονομικής κρίσης να αυξήσει ακόμη περισσότερο την περιουσία του εν όψει των φετινών ΘΛΕ και την σκόπιμη «περιθωριοποίηση» των καντινών στο κολυμβητήριο, τον κάνει να μη λογαριάζει τίποτα, μπροστά στο αναμενόμενα μεγάλο κέρδος…
-Ούτε και το ότι συνεχίζει και εκθέτει τον Δήμαρχο Ξάνθης!
-Ότι και να σκεφτεί κανείς, δεν μπορεί πλέον να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, αφού για το συγκεκριμένο άτομο, ο Δήμαρχος δεν σηκώνει…κουβέντα και συνειδητά πλέον «φορτώνεται» και όλες τις πράξεις του!
Το σίγουρο λοιπόν είναι ένα!
-Ο αφανής εταίρος του Elisso Hotel παραμένει ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ!
-Και δυστυχώς η λογική της απληστίας, δεν βλέπει καν που τον οδηγεί…εκτός κι αν οι φωτογραφίες και οι…αγκαλιές με την εξουσία του ΠΑΣΟΚ, τον «ενθαρρύνει» να πιστεύει ότι «η ασυλία» συνεχίζεται!!!
Το νέο του ανδραγάθημα....
-Χωρίς καμιά οικοδομική άδεια αν και το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται στη Π. Πόλη, ο Μανώλης Τσέπελης αδίστακτα και προκλητικά λίγα μέτρα μακριά από τον Δήμο Ξάνθης, ξεκίνησε με συνεργείο εργατών και πραγματοποιεί οικοδομικές εργασίες σε…. ΠΑΡΑΝΟΜΟ μαγαζί! Και συγκεκριμένα στο πρώην ταβερνάκι «Αρχόντισσα», το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας νοίκιασε για να το κάνει …..«γέφυρα» με το καφέ μπαρ (Ψωμί και Σοκολάτα) που λειτουργεί ο ίδιος λίγο μέτρα απέναντι στην πλατεία Αντίκα!
-Προσδοκώντας να τα «παίρνει» από τους επισκέπτες της Π. Πόλης και από τις…δύο πλευρές και ιδίως την περίοδο λειτουργίας των κορυφαίων θεσμών, των γιορτών Π. Πόλης και του Καρναβαλιού μας…
Φυσικά κι όπως ήταν επόμενο, η είδηση χθες «κυκλοφόρησε» τάχιστα και στο διαδίκτυο, το blog του «Μ» δέχτηκε δεκάδες μηνύματα οργισμένων πολιτών και επαγγελματιών που διαμαρτύρονταν έντονα!!!
Ενώ αυτός που εκτίθεται και από τις νέες ιστορίες του «υπαρχηγού» του, δεν είναι φυσικά άλλος από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη….
Ο οποίος μάλιστα πυρ και μανία κατά πληροφορίες μας, επισκέφθηκε και ο ίδιος το μαγαζί, βλέποντας τον Τσέπελη να…επιστατεί των εργατών και εργασιών, αλλά όταν ο τελευταίος τον…καθησύχασε ότι….μόνο χώματα πετάει και…καθαρίζει την…..κουζίνα, ω συνήθως, επεχείρησε να τον….δικαιολογήσει και πάλι πλήρως!!!!(;;;)
Κι όλα αυτά σε ένα μαγαζί που «μπάζει» από παντού κι όπου το έξω κτίσμα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ (κτισμένο μέσα στο δρόμο) και μέχρι σήμερα για την λειτουργία του, είχε «βουϊξει» όλη η πόλη!!! Και περιέργως το συγκεκριμένο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ δεν έχει ακόμη…γκρεμιστεί!!!!! ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Με λίγα λόγια, ο «υπαρχηγός» του Δημάρχου Ξάνθης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης, συνειδητά και εν γνώσει των παρανομιών του πρώην επιχειρηματία του, νοίκιασε ένα παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ μαγαζί, το οποίο βέβαια με τους «τρόπους» και τις «προσβάσεις» που ο ίδιος διαθέτει στον Δήμο ευελπιστεί προφανώς να…νομιμοποιήσει!!!
Σε ένα κτίριο που επαναλαμβάνουμε, το μισό είναι… ΠΑΡΑΝΟΜΟ και… κτισμένο μες το δρόμο (κι έπρεπε να έχει ήδη γκρεμιστεί!!), γεγονός που είναι εν γνώσει και του Δημάρχου Ξάνθης…! (Δήμαρχε γιατί;;;)
Το πιο ωραίο βέβαια από όλα; Στις εργασίες και στους εργάτες που κάνανε στον εσωτερικό χώρο όλες τις «εργασίες», επιστατούσε προσωπικά ο ίδιος ο…Τσέπελης ώστε να μη ΤΟΛΜΗΣΕΙ να τους ελέγξει η Δημοτική Αστυνομία!
-Άφησε την ΔΕΥΑΞ από την οποία θα πληρώνεται με τον Καλλικράτη με 2.500 Ευρώ το μήνα, πήγε…έκλεισε τις πόρτες στην «Αρχόντισσα» αφού κατέβασε την ταμπέλα και επιστατώντας τους εργάτες χωρίς καμιά οικοδομική άδεια, άρχισε να…γκρεμίζει και να…ανακαινίζει τον εσωτερικό χώρο!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!
Γιατί τόση βιασύνη;;;
Μα γιατί ο Τσέπελης θέλει να προλάβει να ανοίξει μέσα στο Καρναβάλι και οποιαδήποτε άδεια ανακαίνισης ή αναπαλαίωσης του υφισταμένου κτιρίου, μπορεί να εγκριθεί και να περάσει μόνο από την 4η Εφορεία Αρχαιοτήτων στη Θεσσαλονίκη!!! Θα υπάρξει δηλαδή μεγάλη καθυστέρηση και γραφειοκρατία….
-Έτσι λοιπόν, από τη μια το Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ομόφωνα αποφασίζει (στη τελευταία του συνεδρίαση), να «πετάξει» στη κυριολεξία όλους τους μικροπωλητές με τις καντίνες, τα σουβλάκια κλπ σε μια άκρη στο Κολυμβητήριο κι από την άλλη οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι…προνοητικοί σε αυτό, νοικιάζουν…ταβερνάκια για να οικονομήσουν από τους χιλιάδες επισκέπτες που επισκέπτονται τη πόλη τέτοιες μέρες…!!!!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΜΟΝΟ ΧΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ…!
Μετά από καταγγελίες πολιτών και των γύρω επαγγελματιών, επικοινωνήσαμε εμείς οι ίδιοι με τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και του θέσαμε υπόψη την οργή και αγανάκτηση της κοινής γνώμης για τις νέες πρακτικές του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ και στενού συνεργάτη του!
Τι μας απάντησε ο Δήμαρχος Ξάνθης; Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο;
«Ότι πηγαίνοντας στο Δημαρχείο και βλέποντας εκεί τον Τσέπελη, οργίστηκε αλλά ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι μόνο… χώματα ξεφόρτωνε (!)».
-Ενώ ακόμη και γι΄ αυτό ή οποιαδήποτε εσωτερική κατασκευή ή διαμόρφωση απαιτείται και πάλι ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!!!! Γεγονός που γνωρίζει βέβαια άριστα και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης…
«Εγώ προσωπικά έδωσα εντολές στην Πολεοδομία να παρέμβει και να επιβάλει τα τυχόν πρόστιμα», μας είπε ο Δήμαρχος, που ωστόσο δεν μπορούσε να μας απαντήσει στο ερώτημα, «πως στο συγκεκριμένο μαγαζί που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και….. «βρωμάει» από παντού, έρχεται και το…νομιμοποιεί ακόμη και ως…ενοικιαστής και επιχειρηματίας ένας δημοτικός σύμβουλος (και μάλιστα στενός συνεργάτης του)…. και πως το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ που υπάρχει ακόμη δεν έχει γκρεμιστεί»!!!
-Οποιαδήποτε εσωτερική παρέμβαση στο υπάρχων κτίσμα κύριε Δήμαρχε και να γίνεται σε ένα μαγαζί που αλλάζει ιδιοκτησία μάλιστα και χρήση και το κυριότερο βρίσκεται στη Παλιά Πόλη, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να γίνει με έγκριση της 4ης Εφορείας Αρχαιοτήτων και την άδεια της Πολεοδομίας. Οποιαδήποτε εργασία…Ο κύριος Τσέπελης είναι λοιπόν υπεράνω των Νόμων; Γιατί η συγκεκριμένη ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ δεν έχει ακόμη γκρεμιστεί;» Επιμέναμε στην επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο…
-Δυστυχώς όμως ο Λάκης Στυλιανίδης, ο πολιτικός που κάποτε «πιστέψαμε» ότι υπηρετεί αξίες και οράματα για τη πόλη και τον άνθρωπο, δεν είχε να μας πει λέξη για την ταμπακέρα και το νέο πρωτοφανές θράσος του υπ(αρχηγού) του Μανώλη Τσέπελη…παρά μόνο ότι…ξεφόρτωνε με 3-4 εργάτες όλη τη μέρα…χώματα και μπάζα από την…κουζίνα!!! Έλεος….!!! Φτάνει…

«ΣΙΩΠΟΥΝ» ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
Σημειώνεται ότι για τις συγκεκριμένες εργασίες στο συγκεκριμένο κατάστημα από το οποίο έχει ήδη ξηλωθεί η ταμπέλα, «Αρχόντισσα», μολονότι έχει ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος και βοά η τοπική κοινωνία, η αντιπολίτευση στον Δήμο Ξάνθης (Βορίδης, Πούλιος, Θανάσης Ξυνίδης, Ανταμπούφης κλπ), ΣΙΩΠΗΣΑΝ άπαντες και μέχρι στιγμής δεν πήραν θέση….
-Προφανώς θα θεωρείται και αυτό…προσωπική υπόθεση του κυρίου Τσέπελη!
Ενώ το ίδιο συνέβη και με τις περιβόητες ιστοσελίδες….!!! Σε αναμονή λοιπόν των όποιων εξελίξεων…
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »